Απο kostasgr <<Γενικα μπορεις να υπολογιζεις ενα 40% παραπανω στην συνολικη τιμη και θα εισαι μεσα στο συνολικο κοστος.>>Δηλαδη οτι βλεπεις σε δολαρια, πληρωνεις το ιδιο ποσο σε ευρο και τελος!!Το δολαριο καπου τοσο κατω ειναι.Και αυτο με εξοδα τελωνη!kostasgr Το 1.4 που πολλαπλασιασες με την τιμη τι ειναι?
Να ξεκαθαρισω πρωτα οτι θα αναφερθω γενικα για αγορες απο αμερικη, αεροβολο δεν εχω παραγγειλει. Εκτελωνισμο( εκτελωνιστη) σου χρεωνουν μονο οι courier! αν στο στειλουν με usps(αμερικανικα ταχυδρομεια) και η τιμη του δεν ξεπερνα τα 100 δολαρια(συνολικα και με τα μεταφορικα μεσα) περναει χωρις δασμους.Αν τα ξεπερναει σου χρεωνουν +3,5% εισαγωγη και μετα το φπα +κατι ακομα ΔΕΤΕ που μαλων ειναι παγιο.Σε εμενα στα 100Ευρω αξιας που δηλωσε ο αποστολεας μου βγηκε +25Ευρω!αλλα αυτο που πηρα μου βγηκε 350Ευρω φθηνοτερο απο οτι στην Ελλαδα!!!!Ξαναλεω δεν εχω παραγγειλει οπλο!!!!!Αλλα απο προσωπικα αντικειμενα... παρα πολλα.Παρακατω το χαρτι που περνεις απο τα ελτα οταν πληρωσεις, δεν ειναι και πολυ καθαρο γιατι ειναι απο καρμπον.