Στο σχιστο επιτρεπεται να ριχνουμε και με αεροβολα? Σε κινουμενο στοχο γινεται?
Παράθεση από: coolmann στις 13 Δεκεμβρίου, 2011, 15:14:54 μμΣτο σχιστο επιτρεπεται να ριχνουμε και με αεροβολα? Σε κινουμενο στοχο γινεται?...άμα τρέχει ο ΠΙΠΕΡΜΑΝ ...χωρίς πλάκα τώρα, καλώς όρισες και περιμένουμε να σε γνωρίσουμε
Βέβαια....στο Σχιστό δίπλα στο σκοπευτήριο, στα γύφτικα, κάθε Κυριακή βάζουμε κλήρο και ένας από εμάς τρέχει ανάμεσα στα τσαντήρια και οι υπόλοιποι τον κυνηγάμε με τα αεροβόλα. από εκεί βγήκε και το κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όλα τα νέα μέλη λοιπόν προαιρετικά, καλό θα ήταν να εφοδιαστούν με μια φανέλλα της αεροπορίας...ξέρετε, αυτή με τον μεγάλο μπλε στόχο, καλά αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο και να έχουν πάρει ελαφρύ πρόγευμα.....
Γεία σας και Χρόνια Πολλά. Ειμαι ο Κωστας απο Κοζανη. Καποιοι με γνωριζουν απο τους αγωνες στα Γρεβενα. Την τρελα με τα αεροβολα την εχω απο 12 χρονων με DIANA 35 ενος φιλου και στα 15 του δικου μου,δεν ειχε μαρκα μονο αριθμο.Τωρα εχω DIANA 45 ετος κατ.87- DIANA 45 TO5- WALTER LGV για 10μετρο- HV80 5,5 VMACH - HV775,5 σταλθηκε στη VENOM εγινε Κ , BLUENING και TUNING- AA TX 200 4,5 με ρουλεμαν - AA S410 5,5 XTRA FAC με reg δικης μου κατασκευης -THEOBEN RAPID MK1 5,5 - BSA SCORPION 5,5 T10 reg - XS 79 5,5 CO2 -