Καλως τον!Στην υπαιθρο μπορει, αλλα πιο σιγουρα εδω: http://aerovolo.gr/forum/index.php/topic,1535.0.html
γιατι ''λιγο αργα'' φιλε melas μια χαρα σε βρισκο παλυ καλη ηλικια τα 43.καλως ηρθες στο club περιοχη ??
Να γράψω κι εγώ δυο λόγια να συστηθούμε. Με λένε Μιχάλη και ασχολούμαι ον/οφφ με τα αεροβόλα απο μικρός. Ποτέ σοβαρά(μέχρι τώρα) και ποτέ οργανωμένα(επίσης). Απο μικρός με diana ελατηρίου τα καλοκαίρια στο νησί, μετά περίστροφα BB, πρόσφατα ένα 1077 και απο τούδε( ) και στο εξής ένα Zoraki HP-01 .22 ultra γιατι οι αγάπη με τα πιστόλια δεν περνάει και με ένα Walther 1250 .22 Dominator. Βρέθηκα πρίν μέρες στο σκοπευτήριο στον Σχιστό οπου πήγα ανα χείρας με το Zoraki μου και για καλή μου τύχη βρήκα τον Νικήτα που με συμβούλεψε σωστά (Δημόσια Ευχαριστώ!!!) και τώρα πια είμαι έτοιμος και σωστά εξοπλισμένος να εκδράμω στο σκοπευτήριο με τυφέκιο. Ο καιρός δεν βοηθάει αλλά που θα πάει θα στρώσει...Να ευχαριστήσω για την πληθώρα πληροφοριών που βρήκα εδώ, ώς ιδιοκτήτης forum της έταιρης αγάπης μου (Τηλεκατευθυνόμενος Ναυτομοντελισμός) ήμουν σίγουρος για την ποιότητα του χώρου μιας και είναι και τα δύο ιδιαίτερα χόμπι και στα ιδιαίτερα βρίσκεις τον καλό τον κόσμο.Καλώς σας βρήκα και καλό βόλι!!!
Στην Πανέμορφη Πάρο...