Παράθεση από: MASTORAS στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 18:41:05 μμΚαλως ηρθες Γιωργο, πηρες ενα απο τα καλυτερα αεροβολα ελατηριου και σιγουρα θα <<εθιστεις>> με ενασχοληση του.Του Φίλιππου όμως είναι καλύτερο
Καλως ηρθες Γιωργο, πηρες ενα απο τα καλυτερα αεροβολα ελατηριου και σιγουρα θα <<εθιστεις>> με ενασχοληση του.
Παράθεση από: PIPERMAN στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 20:15:27 μμΠαράθεση από: MASTORAS στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 18:41:05 μμΚαλως ηρθες Γιωργο, πηρες ενα απο τα καλυτερα αεροβολα ελατηριου και σιγουρα θα <<εθιστεις>> με ενασχοληση του.Του Φίλιππου όμως είναι καλύτερο Το δικο μου ειναι τοσο καλο ωστε παει αμεσα κοντρα με το 88αρι του Κωστα
Παράθεση από: lionheart στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 23:48:59 μμΠαράθεση από: PIPERMAN στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 20:15:27 μμΠαράθεση από: MASTORAS στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 18:41:05 μμΚαλως ηρθες Γιωργο, πηρες ενα απο τα καλυτερα αεροβολα ελατηριου και σιγουρα θα <<εθιστεις>> με ενασχοληση του.Του Φίλιππου όμως είναι καλύτερο Το δικο μου ειναι τοσο καλο ωστε παει αμεσα κοντρα με το 88αρι του Κωστα Το 'βγάλαν 88αρι γιατι βαραγε 8 άρια ?
Φιλιππε ποιο ειναι καλυτερο το 97αρι σου η το 88.Μπερδευτηκα,γιατι ΠΙΠΕΡΜΑΝ=Hatsan. .
Παράθεση από: Christopher στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 23:58:43 μμΦιλιππε ποιο ειναι καλυτερο το 97αρι σου η το 88.Μπερδευτηκα,γιατι ΠΙΠΕΡΜΑΝ=Hatsan. .Αλλο το ενα και αλλο το αλλο παντος Κατι θα ξερει ο PIPERMAN Που επιμενει τοσο
Και επειδη μας την ειπαν τα κεντρικα της WFKS, θα σας θυμίσω ότι δεν έχω αναφερθει δημόσια για την επιδειξη των δυνατοτητων του οπλου μου άλλα και των ικανοτητων μου που σας επεβαλα να παρακολουθησετε μεσα απο την διοτρα σας και μαλιστα στην έδρα σας !!! με παροντες και άλλα μελη της WFKS !! ...παρολα αυτά μου την λενε ακομα τα κεντρικά....
Παράθεση από: icnoc στις 14 Φεβρουαρίου, 2012, 17:41:07 μμΚαλησπέρα σε όλους τους Αεροheads!! Με λένε Γίωργο, έχω ρίξει 20 pellets και το αγόρασα κι όλας! Πρόκειται για ένα HW97K. Ήταν του χρήστη και γείτονα μου Μέντζα. Μπορώ να πω πως έφαγα το "μικρόβιο" και ανυπομονώ να μάθω κι άλλα απ το forum!πάντα κέντρο!!!!Με οποιον δασκαλο κατσεις τετοια γραμματα θα μαθεις....... ειναι δυνατον να μην κολλησεις το μικροβιο οταν μετα απο 20 βολες μαθαινεις και χτυπας πινεζες στα 35μ Καλωσηρθες και καλο διαβασμα.
Καλησπέρα σε όλους τους Αεροheads!! Με λένε Γίωργο, έχω ρίξει 20 pellets και το αγόρασα κι όλας! Πρόκειται για ένα HW97K. Ήταν του χρήστη και γείτονα μου Μέντζα. Μπορώ να πω πως έφαγα το "μικρόβιο" και ανυπομονώ να μάθω κι άλλα απ το forum!πάντα κέντρο!!!!