Πραγματικα φιλε Τασο, ειναι πολυ σωστα αυτα που ειπες, και μου θυμησες ωραιες εικονες, οταν μαζευα τα κουτακια απο τα αναψυκτικα ,που επιναν οι φιλοι μου, εγω αηδιες δεν πινω , ολοκληρη την εβδομαδα, και περιμενα πως και πως να ερθει το Σαβ/κο να παω στο εξοχικο με τους γονεις μου, και να παιξω με το αεροβολο μου, και αυτο οταν ημουν καπου...12 χρονων!
Πραγματικα ειμαστε απο τις τυχερες γενιες το πιστευω και εγω. Και αντε να σας κανω και μια ερωτηση οπου απαντηση (νομιζω) οτι δεν βρηκα. Για να πας να κανεις βολες σε καποιο σκοπευτηριο πρεπει να εισαι αποκλειστικα μελος καποιου συλλογου? και το σκοπευτηριο της Καισαριανης που ειναι διπλα μου, ειχα ακουσει οτι ειχε κλεισει ειναι αληθεια αυτο ή λειτουργει ακομα?
Δηλαδή ουτε εσυ έπινες αναψυκτικά Ηρακλή??
Απο τις 8:30 μεχρι τωρα διαβαζα την ιστορια με το σκοπευτηριο του Πειραια, και καταφερα να διαβασω μονο τις 50 απο τις 138 σελιδες, επειδι τα ματια μου τα χρειαζομαι για καλη σκοπευση, δεν μπορω να διαβασω αλλο...Απο οτι καταλαβα, αεροβολο+διοπτρα+FT = Σχιστο. Με εισοδο 5 ευρω και μακρια απο σπιτακια και αλλα τετοια περιεργα!!! (απιστευτη ιστορια αυτη με το σπιτακι, επαθα σοκ!!!)