...καλώς όρισες Χρήστο, αν δεν το γνωρίζεις...., έχει πολλούς 'πλατύποδες' το φόρουμ
Παράθεση από: alpha-63 στις 18 Δεκεμβρίου, 2012, 13:30:28 μμ...καλώς όρισες Χρήστο, αν δεν το γνωρίζεις...., έχει πολλούς 'πλατύποδες' το φόρουμ αυτα τα λες μονο τον χειμωνα
Παράθεση από: luger42 στις 19 Δεκεμβρίου, 2012, 19:24:36 μμΠαράθεση από: alpha-63 στις 18 Δεκεμβρίου, 2012, 13:30:28 μμ...καλώς όρισες Χρήστο, αν δεν το γνωρίζεις...., έχει πολλούς 'πλατύποδες' το φόρουμ αυτα τα λες μονο τον χειμωνα ...τον χειμώνα, όταν χιονίζει κάνουν σκι χωρίς πέδιλα ! ...αλλά και το καλοκαίρι , δεν φορούν βατραχοπέδιλα ....
Νεο μελος και εγω καλημερα στο φορουμ.Μετα απο πολλη μελετη αγοραστηκε ενα HW97K με σκοπευτικο FX 3χ12-44.ολα καλα μεχρι εδω ευχαριστω πολυ για την βοηθεια(μου βγηκαν τα ματια στο διαβασμα).Το οπλο το πηρα απο Μηλιδωνη ειναι και πολυ κοντα μου και τον εμπιστευτηκα και για την διοπτρα δειχνει πολυ καλη κατασκευη(ο καλκαντζακος οταν πηγα να το δω μου ειπε 560ε για το οπλο).Ευχαριστω και παλι ,στο σχιστο ερχομουνα για skeet δεν ξερω τι παιζει με τα αεροβολα λεπτομερειες κανενας?
Καλώς όρισες φίλε stratos, τα όπλα που σκέφτεσαι να αγοράσεις είναι πανάκριβα χωρίς ουσιαστικά κανένα λόγο. Διέθεσε λίγο χρόνο για να "ξεφυλλίσεις" το forum και να μελετήσεις λίγο παραπάνω την επικείμενη αγορά σου. Θα διαπιστώσεις πως με αυτό το ποσό μπορείς να πάρεις πραγματικά καλά και ποιοτικά όπλα. Ότι χρειαστείς ρώτα, να είσαι σίγουρος πως όλο και κάποιος φίλος θα χαρεί να σε βοηθήσει.
Κάλος ήρθες στο φόρουμ Στράτο συμφωνώ με τον Γιώργο διάβασε στο φόρουμ πρώτα πάρε μια εικόνα κάνε ερωτήσεις και τελευταία όταν αποφασίσεις κάνεις την αγορά
Καλώς σας βρήκα , με τη σειρά μου να συστηθώ κι εγώ με λένε Στράτο είμαι 45 ετών μου αρέσει το αεροβόλο σαν χόμπι έχω δύο πιστόλια Walther CP88 και CROSMAN 357 .Στα παιδικά μου χρόνια είχα ένα ένα όπλο crosman ελατηρίου με σπαστή κάνη δε θυμάμαι το μοντέλο, το οποίο δε βρίσκεται στη κατοχή μου πλέον , κάποια στιγμή πιστεύω συμβαίνει σε όλου μας να νοσταλγούμε τα παλιά ,έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ακόμη όπλο .Σκέπτομαι λοιπόν ένα από τα δύο gas ram , το MAGTECH N2 EXTREME η το Benjamin Trail NP XL 1500 μαζί με μία διόπτρα η οποία θα έχει γρήγορα ρυθμιστικά με 12χ ζοομ .Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση των παραπάνω , ευχαριστώ που με δεχτήκατε στη κοινότητα σας θα τα λέμε τακτικά .
Καλως ηρθες φιλε Στρατο.Μπορεις να μας πεις τι σε τραβηξε σε αυτα τα δυο οπλα,σε ενδιαφερει μονο gas ram.Θα ηθελα το σκεπτικο σου για αγορα αεροβολου οπλου, δηλ τι ζητας απο το οπλο σου τι απαιτησεις εχεις και κατα ποσα εισαι διαθετημενος να δωσεις.