HW90 5.5 παρέα με μια Mamba Lite 3-12X44
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα,ακριβως ετσι, HW 90.
αλλά το HW98 μόνο που το βλέπω μ έχει κερδίσει ,τώρα τι κάνει απο δύναμη κ.λ.π δε γνωρίζω ίσως να με καθοδηγήσει κάποιος που το έχει, αν δε κάνω λάθος είναι ελατήριο, πολύ ελκυστικό κομματι θα αρχίσω το διάβασμα [img]
Κοιτάξτε όμως τώρα τι γίνεται και αποσυντονίστηκα απο το πολύ ψάξιμο , έχουν το HW98 με Ταχύτητα 4,5 mm (m/s): 290 και το MAGTECH N2 EXTREME με Ταχύτητα 4,5 mm (m/s): 488 αν είναι αληθινά τα νούμερα η διαφορά είναι τεράστια , τώρα τα μπλέξαμε μια χαρά
Δεν θα σε μαλωσω που βαζεις το 98αρι διπλα σε αυτο το πραγμα γιατι δεν γνωριζεις ακομα.Ενα HW συγκρινεται μονο με ενα A.A. τιποτα λιγοτερο.Εχεις πολυ δρομο ακομα διαβασε και μην βιαζεσαι και βαλε τα ζητουμενα σου σε μια σειρα αλοιως θα μπερδευτεις και δεν θα βγαζεις ακρη.
Αμα δεν θέλεις γερμανό, υπάρχουν και κάτι άγγλοι... μούρλια (air arms*)
Παράθεση από: iraklis2010 στις 29 Δεκεμβρίου, 2012, 19:47:36 μμΔεν θα σε μαλωσω που βαζεις το 98αρι διπλα σε αυτο το πραγμα γιατι δεν γνωριζεις ακομα.Ενα HW συγκρινεται μονο με ενα A.A. τιποτα λιγοτερο.Εχεις πολυ δρομο ακομα διαβασε και μην βιαζεσαι και βαλε τα ζητουμενα σου σε μια σειρα αλοιως θα μπερδευτεις και δεν θα βγαζεις ακρη.Έχεις δίκιο παλικάρι μου δε γνωρίζω γι αυτό ρωτάω , τώρα να ρωτήσω τι στο καλό είναι το Α.Α γιατί είμαι και περίεργος Παράθεση από: npmair στις 29 Δεκεμβρίου, 2012, 19:56:04 μμΑμα δεν θέλεις γερμανό, υπάρχουν και κάτι άγγλοι... μούρλια (air arms*) Θα προτιμήσω τον Γερμανό αντί του Άγγλου