Να σας χαιρετίσω κι εγώ.Κώστας. Θεσσαλονίκη.Μετρίου αναστήματος, υψηλού βάρους και χαμηλού εισοδήματος.Άσχετος με τα όπλα. Επαφή μόνο με λαστιχόβόλο ψαροντούφεκο και ψαράς της πλάκας.Το τελευταίο όπλο που έπιασα στα χέρια μου, πρέπει να ήταν σε λούνα παρκ πριν καμιά 15ριά χρόνια.Πριν από αυτό, τα G3 & FN στο στρατό.Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να έχω ένα αεροβόλο. Από την 10ετία του '70, όταν έβρισκα ένα σπαστό αεροβόλο πιστόλι του παππού μου, όπου και να το έκρυβε.Πλέον, η κόρη μου έχει μεγαλώσει και μπορεί να ξεχωρίσει το σωστό από το λάθος (το καλό και το κακό ακόμα το παλεύει) και πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθεί θέμα ασφάλειας στο σπίτι.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο πιστόλι CO2, περισσότερο για να "μετρήσω" τον εαυτό μου σε μια τέτοια συνύπαρξη και για αργότερα βλέπουμε.Ελπίζω να "δέσω" με το χόμπι. Τις καλημέρες μου.
Μετρίου αναστήματος, υψηλού βάρους και χαμηλού εισοδήματος.
Κώστα είμαι κάτοχος του Crosman 357 που θέλεις να αγοράσεις μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις το έχω και με τις δύο κάνες κοντή και μακρυά, στην αρχή θα σου αρέσει που οι πρώτες 10 20 βολές θα πηγαίνουν σωστά στο στόχο μετά όμως που πέφτη η δύναμη της CO2 θα της βλέπεις στον αέρα είναι σπαστικό αυτό φυσικά ισχύει για όλα τα CO2 .