Βασικα θελω να κανω βολες 30 μετρα και πανω και απο βολιδα θελω να ειναι δυνατη το HW 95 ειναι ακριβο στα μεταφορικα του..δωστε μου ιδεες αυριο παω στον Πετριδη στην Θεσσ/νικη για να δω μου ειπαν ειναι καλος επαγελματιας..!
Τι σκ@τ@ εχουν αυτα τα οπλα και ολοι πεφτουν πανω τους, θα τρελαθουμε Φιλε Σπυρο πρωτα απ'ολα καλως ηρθες στην μεγαλη μας παρεα.Τουλαχιστον σε προλαβαμε απο λαθος αγορα(θελω να πιστευω)Αυτες τις δυο ''οικογενειες'' τις ξεχναμε με ολα τους τα παιδια, υπαρχουν καλιτερες που εχουν βγαλει καλιτερα ''παιδια''.Για να σου προτεινουμε καποια αλλα οπλα πρεπει να μας πεις πρωτα τι απαιτησεις εχεις απο το οπλο σου και τι ακριβως σε ενδιαφερει να κανει και γιατι 5,5 και οχι 4,5 υπαρχει καποιος λογος?
Παράθεση από: Rospi88 στις 28 Φεβρουαρίου, 2013, 18:50:33 μμΒασικα θελω να κανω βολες 30 μετρα και πανω και απο βολιδα θελω να ειναι δυνατη το HW 95 ειναι ακριβο στα μεταφορικα του..δωστε μου ιδεες αυριο παω στον Πετριδη στην Θεσσ/νικη για να δω μου ειπαν ειναι καλος επαγελματιας..!Δεν εχει σημασία αν είναι καλός επαγγελματίας η όχι.Σημασία εχει να να ξέρει τι πουλάει... Και δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα η ασχετοσύνη στους επαγγελματίες πάει σύννεφο.Αυτοί βγάζουν πιο πολλά από τα φυσίγκια και τις γαλότσες που πουλάνε παρά από τα αεροβόλα!Εδώ έχει και μια ευθύνη το αγοραστικό κοινό που κοιτάει τη φτήνια και τη δύναμη.Πάει ο αλλος να πάρει όπλο και αμέσως ρωτάει "Αυτό με πόσο τρέχει?" "Στα πόσα μέτρα τρυπάει τενεκέ?" Λες και με τη συμπεριφορά του όπλου που ρίχνει στα 1200 μέτρα το δευτερόλεπτο θα μπορέσει να βρεί ποτέ στόχο.Αν θες ελατήριο ρώτα τον Ηρακλή στα ίσια! Ορκισμένος ελατηριάκιας χρόνια τώρα... Ο άνθρωπος ξέρει!Όσο για το διαμέτρημα μείνε στο 4,5. Το 5,5 θέλει δύναμη και το όπλο (ελατηρίου) θα 'ναι ζορισμένο από ολες τις απόψεις (Έλεγχος, ανάκρουση, καμπηλοτροχιά κτλ).
Παράθεση από: 1987Legion1987 στις 28 Φεβρουαρίου, 2013, 19:47:53 μμΠαράθεση από: Rospi88 στις 28 Φεβρουαρίου, 2013, 18:50:33 μμΒασικα θελω να κανω βολες 30 μετρα και πανω και απο βολιδα θελω να ειναι δυνατη το HW 95 ειναι ακριβο στα μεταφορικα του..δωστε μου ιδεες αυριο παω στον Πετριδη στην Θεσσ/νικη για να δω μου ειπαν ειναι καλος επαγελματιας..!Δεν εχει σημασία αν είναι καλός επαγγελματίας η όχι.Σημασία εχει να να ξέρει τι πουλάει... Και δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα η ασχετοσύνη στους επαγγελματίες πάει σύννεφο.Αυτοί βγάζουν πιο πολλά από τα φυσίγκια και τις γαλότσες που πουλάνε παρά από τα αεροβόλα!Εδώ έχει και μια ευθύνη το αγοραστικό κοινό που κοιτάει τη φτήνια και τη δύναμη.Πάει ο αλλος να πάρει όπλο και αμέσως ρωτάει "Αυτό με πόσο τρέχει?" "Στα πόσα μέτρα τρυπάει τενεκέ?" Λες και με τη συμπεριφορά του όπλου που ρίχνει στα 1200 μέτρα το δευτερόλεπτο θα μπορέσει να βρεί ποτέ στόχο.Αν θες ελατήριο ρώτα τον Ηρακλή στα ίσια! Ορκισμένος ελατηριάκιας χρόνια τώρα... Ο άνθρωπος ξέρει!Όσο για το διαμέτρημα μείνε στο 4,5. Το 5,5 θέλει δύναμη και το όπλο (ελατηρίου) θα 'ναι ζορισμένο από ολες τις απόψεις (Έλεγχος, ανάκρουση, καμπηλοτροχιά κτλ).Από τους παλαιότερους μαθαίνουμε πολλά...!!!Να'στε καλά και να συνεχίζετε να βοηθάτε εμάς τα στραβάδια , γιατί οι καιροι είναι πολλύ δύσκολοι και ακόμα και για αυτο που αγαπάμε (Αεροβόλο) , δεν έχουμε άλλα περιθώρια λάθους...!!!
Μετριόφρων όπως πάντα!Σε γενικές γραμμές είσαι αρκετά πάνω από το μέσο Έλληνα αεροβολα στο θέμα ελατήριο.Έσύ όπως λες ρωτάς, ψάχνεις, συγκρίνεις κτλ. Αυτό χρει'αζεται!Κάποτε είπε κάποιος:Ο χαζός κάνει το ίδιο λάθος ξανά και ξανά.Ο έξυπνος κάνει λάθη αλλά μαθαίνει μέσα από αυτά.Ο σοφός μαθαίνει από τα λάθη των άλλων!!!ΝΕΟΙ!!! (μίλησε ο παλιός ), φανείτε σόφοι και μάθετε απ τα λάθη των παλιών-χαζών!
Ελα μια απο τα ιδια:http://www.oplognosia.com/aerovola/aerovola9.php