μου φαινεται οτι ψαχνεις συνενοχο στο εγκλημα
Καλως σας βρηκα αεροβολαδες μου ειμαι καινουργιος στο αθλημα και τωρα λεω να παρω αυτο πανικ (το μικρο σου?)..http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=33658Πες μου και την γνωμη σου θα με βοηθουσε πολυ!
καλησπερα κ απο μενα...ειμαι ο Δημητρης,καινουργιος κ γω στο χωρο...υστερα απο αρκετη μελετη σκεφτομαι να αγορασω ενα diana 34 clasic 4,5 μεταχειρισμενο 1.5 χρονου απο γνωστο που τοχει στην ντουλαπα του κ δεν εχει ριξει πανω απο 100 βολες..αγοραστηκε 350 ευρω το 2011 κ θα το παρω 150 ευρω...κοιταω γενικα αγγελιες αφου καινουριο σ αυτα τα χρηματα δεν βλεπω κατι καλυτερο...η γνωμη σας για το συγκεκριμενο οπλο θα με βοηθουσε..(αναλογικα παντα με τα 150 ευρω που θα δωσω) ευχαριστω πολυ κ συνεχιστε την εκπληκτικη δουλεια που κανετε στο site...
καλημερα κ ευχαριστω για το χρονο σας...αυτο που με προβληματιζει ειναι πως δεν ειναι το τελευταιο μοντελο αλλα καποιο παλαιοτερο (μπροστα δεν εχει οπτικη ινα αλλα το "βαρελακι" κ η σκανδαλη του δεν ειναι η τ06 αλλα καποια παλαιοτερη σιδερενια αφου δεν γραφει κατι επανω στο οπλο)..δεν γνωριζω κατα ποσο εχει βγει "καλο" το συγκκεριμενο οπλο...