Γειά σας φίλοι αεροβολάδες! Με λένε Γιώργο, είμαι 40 χρονών και γνώρισα το αεροβόλο από τον πατέρα μου πολύ πριν γίνω 10 ετών. Ακολούθησαν σκοπευτήρια, αγώνες με πιστόλι και τουφέκι και γνωριμία με τον κόσμο του πυροβόλου (κυρίως πιστολιού) τον οποίο λάτρεψα, όχι τόσο το "αγωνιστικό" .22 αλλα κυρίως τα πιο "κλωτσιδιάρικα" 9mm, .38 και 357. Μετά από κάμποσες χιλιάδες σφαίρες, το μόνο που μου έκοψε τη φόρα ήταν το υψηλό κόστος (κυρίως λόγω των υψηλών απαιτήσεων που έχει για υποχρεωτικούς αγώνες ώστε να διατηρηθεί η άδεια οπλοκατοχής). Ίσως ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον.
Είχα "ξεχάσει", λοιπόν, τη σκοποβολή για καμιά δεκαριά χρόνια μέχρι που μετακόμισα σε σπίτι με αυλή εκτός Αθηνών, σε ένα χωριουδάκι του Πηλίου. Ξεκίνησα λοιπόν ξανά, για το χάζι μου, να ψάχνω για επαναληπτικό πιστόλι που κάνει γρήγορα πολλές τρύπες σε τενεκέδια
και βρέθηκα να αγοραζω ένα Gletcher Makarov από το airgunshop. Βασικά, για crossman C11 πήρα τηλέφωνο αλλά μόνο που δε με έδειραν που "θα πάρω αυτήν την πλαστικούρα"
Η απειλή του ξυλοδαρμού έπιασε και έτσι τελικά πήρα το "πλήρως μεταλλικό Gletcher"! Έχει την πλάκα του, αν και η σκανδάλη του θα ταίριαζε καλύτερα να εκανε τον κλόουν σε τσίρκο παρά να είναι πάνω σε πιστόλι
Αυτό βέβαια δεν το εμποδίζει να κάνει σουρωτήρι κάθε άδειο τενεκέδι pummaro που κρυφά κρυφά κατάσχω από τη γυναίκα μου, απλά με ένα χέρι στα 5 μέτρα με γρήγορο ρυθμό, λόγω σκανδάλης, τα μισά μπιλάκια πανέ στο γάμο του καραγκιόζη... απ' έξω απ' το γάμο του καραγκιόζη... στο απέναντι πεζοδρόμιο απ' το γάμο του καραγκιόζη...
Επόμενη στάση, δύσκολη... Πιστόλια μου αρέσουν αρκετά (από επαναληπτικά plinkerάκια οπως το GSG92 και το GAMO PT-85 μέχρι πιο "σοβαρά" όπως το Zoraki Ultra Long .22 και το Crossman 2240). Tουφέκια, επίσης, μου αρέσουν αρκετά, αλλά σας διαβάζω και έχετε ακριβά γούστα ρε παιδιά και δε βοηθάτε...
Έχω αποκτήσει αλλεργία στα γράμματα HW...
Βέβαια δε φταίτε εσείς που τα καλά αεροβόλα κοστίζουν όσο ένα δυαρακι στο Παγκράτι, η φουκαριάρα η μάνα μου φταίει που δε με γέννησε εφοπλιστή
Προς το παρόν, πάντως, βρίσκομαι άνάμεσα σε Hatsan 135/155 (6.35), Cometa Fenix 400, Gamo whisper fusion, BAM 19-18-14/30/40/50 και μερικά ακόμα. Προσανατολίζομαι κυρίως σε "super magnum / destroyers" στα 5.5mm ή 6.35mm.
Αυτά από 'μένα, χαίρομαι που έγινα μέλος της παρέας σας