Καλησπερα Νικος απο Ηρακλειο κρητης προσφατα αγορασα ενα hw98 .Θα ηταν πολυ ωραιο αν υπαρχουν και αλλοι απο ηρακλειο να βρισκομασταν να ριχναμε
Μετά την τυχαία διαγραφή μου από το φόρουμ από τον δαίμονα του πληκτρολογίου επανήρθα δριμύτερος.Και θα επανέρχομαι συνεχώς μέχρι κάποιος να μου πεί κατάμουτρα ότι είμαι ανεπιθύμητος.(εξαιρούνται γραφικοί τύποι που χαζεύουν τα βιντεάκια μου στο youtube και κάνουν υβριστικά σχόλια) Καλώς σας βρήκα , πάλι, το λοιπόν.
Χαχα....giorgosp είναι ο ιδανικός στο mountain και στα αεροβολα παράλληλα!
Παράθεση από: ssbk23 στις 13 Μαρτίου, 2013, 18:15:16 μμΜετά την τυχαία διαγραφή μου από το φόρουμ από τον δαίμονα του πληκτρολογίου επανήρθα δριμύτερος.Και θα επανέρχομαι συνεχώς μέχρι κάποιος να μου πεί κατάμουτρα ότι είμαι ανεπιθύμητος.(εξαιρούνται γραφικοί τύποι που χαζεύουν τα βιντεάκια μου στο youtube και κάνουν υβριστικά σχόλια) Καλώς σας βρήκα , πάλι, το λοιπόν.Kαλως ηρθες παλιο - νεο μελος και καλη συνεχεια.Μηπως πρεπει να μας πεις τα ονοματα που σε εχουν αδικησει για να μην περιφερεται ετσι αοριστα ο ορισμος του ενδικως ανεπιθυμητου ή να πλαναται η δηθεν (εκμεταλευομενη) τυχαια διαγραφη απο τον δαιμονα του πληκτρολογιου?Εχεις καταλαβει οτι ειμαστε φορουμ αεροβολου με χωρο εκτονωσης επικαιροτητας και οχι πολιτικο φορουμ με χωρο εκτονωσης το αεροβολο?Εχεις καταλαβει οτι οι ατσιδες που εχουν δημιουργησει και παλιοτερα προβλημα με θεμα της αρεσκειας σου και τωρα με τον ιδιο τον λογαριασμο σου στρεφονται συνεχως εκει που πρεπει για να παιρνεις πατημα και να κατηγορεις τα παντα?Εχεις καταλαβει εσυ και οι αλλοι που πιθανως θα σε υποστηριξουν σε οτι πεις στο εξης οτι ειδικα σημερα με το προβλημα του λογαριασμου σου μιλησα με κοσμο και κοσμακη για να δω τι μπορω να κανω για να διορθωθει, και το αποτελεσμα ειναι να εχω ανοιξει ενα τεραστιο κεφαλαιο που δεν ηθελα ποτε να ακουμπησω?Εχεις καταλαβει οτι ειμαι (μιλαω μονο για τον εαυτο μου) οικογενειαρχης με 12-14 ωρες εργασιας καθημερινως και ευχαριστως σημερα εχασα πολλες απο τις ωρες μου και πονοκεφαλιασα να μιλαω στα τηλεφωνα για να απολογουμαι......αν ειναι δυνατον να απολογουμαι για ενα προβλημα που δεν μπορουμε να διασφαλισουμε με τιποτα οτι δεν θα ξανασυμβει? Και μετα απο ολα αυτα να εισπραξω και ενα μικροπρεπες μυνημα με αιωρουμενη ειρωνικοτητα και αιτια ενα προβλημα που ουσιαστικα προσπαθησα με καθε τροπο να λυσω και εγω και τα αλλα παιδια του συντονισμου?Θελεις μηπως πισω απο ολα αυτα να δειξεις στα μελη του φορουμ οτι εχεις αδικηθει για να εισαι συμπαθης? ή σου εχει περασει απο το μυαλο οτι ολοι σε υποστηριζουν και οτι κανενας πισω απο την πλατη σου δεν θα βγαλει την πικρια του.Αν πιστευεις κατι τετοιο σου λεω οτι πλανασαι οικτρα και επισης θα ηθελα να σε παρακαλεσω να αφησεις τα υπονοουμεννα κατα μερος γιατι δεν σου φταιει κανενας απο αυτους που δουλευουν για την ομαλη λειτουργια αυτου του χωρου και δεν σου φταιει κανενας απο αυτους που εστω εχουν την ελαχιστη συνεισφορα σε πληροφοριες και προοδο που πηγαζει μεσα απο τα μυνηματα του εδω.