γεια σας παιδια με λενε Θανάση Γραβιά και είμαι από το Καρπενήσι . παντα με γοητεύε η σκοποβολή σε μεγάλες απόστασης αλλά δεν είχα ασχοληθη ποτέ . έτσι τώρα που έχω χρόνο αγόρασα ένα hatsan 135 από τον φίλο Tasosz και θα ξεκινήσω σιγά σιγά όπου μπορώ να σκοπεύω τνενεκιέδες . τώρα το όπλο είναι υπέροχο τα έχει ολλα κλοτσιμα δύναμη βάρος ότι πρέπει για ταλεπωρια .σίγουρα θα μου πάρη μήνες να το συνηθσω μετά βλέπουμε. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή στον χώρο σας
"Μεγαλούτσικοι" ?? Ποιοί μεγαλούτσικοι ?? ?? (εκτός αν μιλάμε για τον γνωστό πρεσβύωπα με το αλτσχαΪμερ ) Εδώ οι περισσότεροι "μεγαλούτσικοι", περνάμε τη δεύτερη - και τρίτη μπορώ να πω - εφηβεία μας Καλώς τον κυρ Μήτσο ... και για το 45-άρι, όπως τα λέει ο Ηρακλεύς
το χάνι της Γραβιάς βρίσκεται στων νόμο Φωκίδος στο χωριό Γραβιά. όπου και η καταγωγή μου .
Παράθεση από: Gravias στις 14 Μαρτίου, 2013, 18:00:10 μμτο χάνι της Γραβιάς βρίσκεται στων νόμο Φωκίδος στο χωριό Γραβιά. όπου και η καταγωγή μου ....ωραίος, να κανονίσουμε ένα ΣΚ να έρθουν και οι Hatsan-άδες, να κάνουμε μιά τιμητική αναπαράσταση...
...δεν την ξαναπατάω, στο ΙΙ συμμετέχω στην παραγωγή και ο σεναριογράφος έχει "μολυβωθεί" κατάλληλα ! ...να δεις που έρχομαι όχι με ένα άλογο, αλλά με πολλά... υγ:...πόσα άλογα είπαμε έχει το leopard ;