παλιά και πρώιμη αγάπη το αεροβόλο...πολλά και αρχαία περάσανε απο τα χέρια μου και σταμάτησα κάπου εκεί στα 199Ο...όταν έπιασα τα πυροβόλα...και θέλω να ξαναμπλέξω... έχω αυτή την στιγμή ένα χμ sheridan σε .20 και ένα webley patriot σε .25...δίχως διόπτρες και συναφή...εραστής των ανοικτών σκοπευτικών.και ψάχνομαι για αυτά τα καινούργια που δεν έχω ιδέα τι είναι..ta pcp...αυτά...και αρχίζω διάβασμα.
Καλησπέρα στην παρέα !! 'Ηρθα και εγώ να συστηθώ..Ονομάζομαι Βασίλης είμαι γύρω στα 25 και είμαι από Αθήνα.Βρήκα το φόρουμ λόγω της επικείμενης αγοράς ενός αεροβόλου και συγκεκριμένα μάλλον το COMETA Fusion 5.5 !! Δε γνωρίζω τίποτα για τα αεροβόλα μιας και δεν είχα ποτέ αλλά πάντα το είχα καψούρα να ασχοληθώ με αυτά.Στο θέμα επιλογής ελπίζω να μου βγει σε καλό αν και όποιες προτάσεις από τους πιο έμπειρους είναι πάντα ευπρόσδεκτες.Για να βοηθήσω λίγο ψάχνω αεροβόλο μέχρι 300 ευρώ ( άντε 320 ) και προς τα κάτω εννοείται αλλά να μην είναι και κανένα ρημάδι Με ενδιαφέρει κυρίως να είναι αξιόπιστο στη λειτουργία του,να είναι όσο το δυνατόν ακριβές στις βολές του και να έχει και κάποια δύναμη...ελπίζω να μη ζητάω πολλά για τα λεφτά που διαθέτω Για την αγορά είμαι ανάμεσα σε 2 μαγαζιά που στέλνουν τις παραγγελίες με κούριερ το e-aerovolo και το airgunshop που από όσα διάβασα έχουν καλές κριτικές και τα δυο.Τώρα κάτι που με απασχολεί είναι που θα πηγαίνω το αεροβόλο σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια επισκευή ή κάτι σαν σέρβις ( δεν ξέρω καλά ακόμα και τα μυστηκά της συντήρησης ελπίζω να τα μάθω εδώ μέσα).Υπάρχουν καθόλου καλοί "μάστορες" στην Αθήνα που να ξέρουν από αεροβόλα για να τους συμβουλεύομαι για επισκευές και τυγχόν μελλοντικές βελτιώσεις?Αυτά προς το παρόν ελπίζω να μην κούρασα και ελπίζω πιο πολύ να μην απογοητευτώ από αυτό το hobby και να με κρατήσει κοντά του !!
luger42 εννοείται ότι θα ακούσω και τις δικές σας προτάσεις και λέω να μη βιαστώ,υπολογίζω να κάνω κίνηση για αγορά κατά Νοέμβρη
Αφουγκράσου, δείξε υπομονή και άκουσε τις σωστές συμβουλές των φίλων που παρατέθηκαν ήδη στο μήνυμα σου. Η δική μου συμβουλή είναι να δώσεις και λίγη προσοχή στις αγγελίες του φόρουμ, υπάρχουν αυτήν την στιγμή 3-4 προσφορές σε ελατηρίου που θα καλύψουν στο έπακρο τις αναζητήσεις σου ακόμη και αν χρειαστεί να υπερβείς ελάχιστα το ποσό που διαθέτεις.