Εχω παρα πολυ καιρο να βρεθω στην παρεα. Δυστυχως μετα απο καποιες δυσκολιες προσπαθω να βαλω ακομα μια ταξη...αλλα αυτο που μου ειχε λειψει πολυ ηταν να διαβασω ξανα για το αγαπημενο χομπυ. Να 'μαι λοιπον παλι εδω. Το κακο ειναι οτι μετα απο τοσους μηνες μακρια ξεχασα αυτα που ειχα μαθει, και ετσι εχω πλακωσει το διαβασμα...απο την αρχη. Ετσι, ενα γεια ηθελα να πω, και οτι μου λειψατε
Να 'στε καλα! σας ευχαριστω πολυ! Με το καλα, κατι αρχιζει να γινεται, με το σταθερος ειναι το θεμα, εβαλα το ματι στην διοπτρα και με επιασε ναυτια απο το κουνημα Το καλο ειναι οτι μου επιτρεπουν επιτελους να παρω βιταμινες, που θα παει σε καμια εβδομαδα θα μπορω λογικα να πετυχω τον κορμο ενος πλατανου στα 20 μετρα
Γεια σας παιδια.Νεο μελος.Δεν εχω δικο μου αεροβολο εκτος απο ενα bsa του πατερα μου , με το οποιο μαθαμε να παιζουμε παιδια.Επειδη δεν ασχολουμαι συστηματικα, δεν χρειαστηκε να παρω δικο μου αφου με το οπλο παιζουμε καθε τοσο οταν μαζευομαστε η οικογενεια και κανουμε σκοποβολη.Τα ξαδερφια μου εχουν επισης bsa και GAMO, ολα Ελατηριου.Γνωριζω αρκετα για τα μοντελα, ομως λογω ασχολιας περισσοτερο με το κυνηγι, το αεροβολο το εχω μονο για χαλαρωση.Μπηκα πολλες φορες στον πειρασμο να αγορασω ομως λογω και οικονομικων το ξανασκεφτομουν και εμπαινε σε δευτερη μοιρα.Διαβαζοντας λιγο απο το φορουμ, ειστε ατομα με πολυ μερακι και γνωση και προθυμα να βοηθατε, και αυτο μου αρεσε ισε ενα φορουμ.Εχω βαλει στο ματι ενα αεροβολο gamo whisper IGT και θα ηθελα την βοηθεια σας.Οταν το ειδα στ οκαταστημα μο υαρεσε πολυ οσον αφορα τ οβαρος και τα σκοπευτικα.Δεν μπορεσα να ριξω για να δω θορυβο, ευθυβολια κλπ.Σε συνδιασμο με την καλη του τιμη, αποφασισα να το ψαξω και να το παρω εαν ειναι αξιοπιστο.Δεν ειμαι ο τυπος που ευκολα θα προσπαθησει ναανοιξει το οπλο για βελτιωσεις κλπ.Τα χερια μου πιανουν πολυ,αλλα θεωρω οτι ειναι ενας επικινδυνος τομεας που πρεπει να εχεις μια πολυ καλη γνωση για να προχωρησεις στα ''ενδομυχα'' ενος οπλου, καθαρα για λογους ασφαλειας. Στο θεμα με τα gamo θα σας ρωτησω αυτα που σκεφτομαι και θασας ειμουν ευγνωμων εαν με βοηθουσατε.Ευχαριστω.