Γειά σας και από εμένα.Είμαι ο Τάσος από Ναύπακτο. Είμαι σκοπευτής (πρακτική σκοποβολή) και θέλω να αγοράσω αεροβόλο μιας και διαθέτω πρόσβαση σε μεγάλη έκταση (κήπο) ώστε να μπορώ να κάνω σκοποβολή δίχως τους περιορισμούς του πιστολιού (μετάβαση στο σκοπευτήριο κ.α.). Μου έχει γυαλίσει το HW90 και πολύ ψήνομαι αλλά θα δούμε.
Παράθεση από: tpanagioto στις 13 Νοεμβρίου, 2013, 22:04:48 μμΓειά σας και από εμένα.Είμαι ο Τάσος από Ναύπακτο. Είμαι σκοπευτής (πρακτική σκοποβολή) και θέλω να αγοράσω αεροβόλο μιας και διαθέτω πρόσβαση σε μεγάλη έκταση (κήπο) ώστε να μπορώ να κάνω σκοποβολή δίχως τους περιορισμούς του πιστολιού (μετάβαση στο σκοπευτήριο κ.α.). Μου έχει γυαλίσει το HW90 και πολύ ψήνομαι αλλά θα δούμε. Ωραίο το 90αρι δε λέω! Αλλά μόνο σε 5,5mmAν το θες καθαρά για σκοποβολή καλύτερα να πάς σε 97 ή 77 που είναι και σταθερής κάνης σε 4,5mmEπίσης καλή περίπτωση είναι και το TX της Airarms πάλι σε 4,5mm.
Παράθεση από: 1987Legion1987 στις 14 Νοεμβρίου, 2013, 01:56:05 πμΠαράθεση από: tpanagioto στις 13 Νοεμβρίου, 2013, 22:04:48 μμΓειά σας και από εμένα.Είμαι ο Τάσος από Ναύπακτο. Είμαι σκοπευτής (πρακτική σκοποβολή) και θέλω να αγοράσω αεροβόλο μιας και διαθέτω πρόσβαση σε μεγάλη έκταση (κήπο) ώστε να μπορώ να κάνω σκοποβολή δίχως τους περιορισμούς του πιστολιού (μετάβαση στο σκοπευτήριο κ.α.). Μου έχει γυαλίσει το HW90 και πολύ ψήνομαι αλλά θα δούμε. Ωραίο το 90αρι δε λέω! Αλλά μόνο σε 5,5mmAν το θες καθαρά για σκοποβολή καλύτερα να πάς σε 97 ή 77 που είναι και σταθερής κάνης σε 4,5mmEπίσης καλή περίπτωση είναι και το TX της Airarms πάλι σε 4,5mm.Καλημέρα.Η σκοποβολή μάλλον θα είναι σκοποβολή αναψυχής και όχι αγωνιστική (δεν εννοώ σε έμβιους στόχους). Το διαμέτρημα που σκέφτομαι είναι το 5.,5mmΜου έχει αρέσει το γεγονός ότι έχεις τη δυνατότητα με το συγκεκριμένο όπλο να αυξομειώνεις σχετικά εύκολα τη δύναμη του οπότε υπό προϋποθέσεις μπορείς να αποδυναμώσεις προκειμένου να πάρεις όλη την ακρίβεια που μπορεί να σου προσφέρει και μετά να το ξαναφουσκώσεις ώστε να πάρεις το βεληνεκές ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης σκοφτόμουν διαβάζοντας το φόρουμ ότι θα ήταν μια καλή ιδέα για το μέλλον να του πάρω και μια κάνη διαμετρήματος 5mm ώστε να έχω την ευθύτερη δυνατή τροχιά δίχως τα προβλήματα αποσταθεροποίησης τα οποία θα είχε το 4,5 mm. Τί λέτε?
Παράθεση από: tpanagioto στις 14 Νοεμβρίου, 2013, 08:22:41 πμΠαράθεση από: 1987Legion1987 στις 14 Νοεμβρίου, 2013, 01:56:05 πμΠαράθεση από: tpanagioto στις 13 Νοεμβρίου, 2013, 22:04:48 μμΓειά σας και από εμένα.Είμαι ο Τάσος από Ναύπακτο. Είμαι σκοπευτής (πρακτική σκοποβολή) και θέλω να αγοράσω αεροβόλο μιας και διαθέτω πρόσβαση σε μεγάλη έκταση (κήπο) ώστε να μπορώ να κάνω σκοποβολή δίχως τους περιορισμούς του πιστολιού (μετάβαση στο σκοπευτήριο κ.α.). Μου έχει γυαλίσει το HW90 και πολύ ψήνομαι αλλά θα δούμε. Ωραίο το 90αρι δε λέω! Αλλά μόνο σε 5,5mmAν το θες καθαρά για σκοποβολή καλύτερα να πάς σε 97 ή 77 που είναι και σταθερής κάνης σε 4,5mmEπίσης καλή περίπτωση είναι και το TX της Airarms πάλι σε 4,5mm.Καλημέρα.Η σκοποβολή μάλλον θα είναι σκοποβολή αναψυχής και όχι αγωνιστική (δεν εννοώ σε έμβιους στόχους). Το διαμέτρημα που σκέφτομαι είναι το 5.,5mmΜου έχει αρέσει το γεγονός ότι έχεις τη δυνατότητα με το συγκεκριμένο όπλο να αυξομειώνεις σχετικά εύκολα τη δύναμη του οπότε υπό προϋποθέσεις μπορείς να αποδυναμώσεις προκειμένου να πάρεις όλη την ακρίβεια που μπορεί να σου προσφέρει και μετά να το ξαναφουσκώσεις ώστε να πάρεις το βεληνεκές ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης σκοφτόμουν διαβάζοντας το φόρουμ ότι θα ήταν μια καλή ιδέα για το μέλλον να του πάρω και μια κάνη διαμετρήματος 5mm ώστε να έχω την ευθύτερη δυνατή τροχιά δίχως τα προβλήματα αποσταθεροποίησης τα οποία θα είχε το 4,5 mm. Τί λέτε?Πάρε και τις 3!!!4,5 5 και 5,5!Απ' τη στιγμή που μπορείς να ρυθμίζεις τη δύναμη ρίχνεις ότι γουστάρεις!Και η βολή με 4,5 θα 'ναι πολύ πιο ξεκούραστη γιατί απαιτεί λιγοτερα ποδόλιβρα λιγότερη δύναμη στην όπλιση και ρίχνει με λιγότερο κλώτσιμα!
ναι , αυτο ειναι αληθεια αλλα δεν χερει κανενας το ποτε θα πραγματοποιηθει .... ας ελπισουμε οτι θα ειναι το συντομοτερο δυνατον ^^ (κενουργιος χωρος). Οσο για το προγραματακι για την μεταφραση ειδη το χρησιμοποιω ]..Teo καλημέρα,.η πρεσβυωπία με τα γκρικλις σε πρότερο μήνυμα σου είναι αβάσταχτη ! Χωρίς αυτά απλά υποφερτή Καλώς όρισες στην παρέα οσωνούπω...