Δεκτή η πρόταση!Όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ( γιά να μπορούμε να έχουμε μία σχετικάασφαλή πρόγνωση καιρού), θα οργανώσουμε μία συνάντηση στην Λιβαδειά,με στόχους και μεζέδες.
Ευχαριστώ φίλε μάνο για το καλωσόρισμα και φυσικά για την σημερινή μας εξόρμηση ,ήταν φανταστική .Απο αύριο ξεκινάω κατασκεύη ,για targets !!!!Ξετρελάθηκα με αυτα που έχεις φτιάξει .Φυσικά και θα κανονίσουμε σουβλακοκατάσταση για τους φίλους !!!!!!!
Μολις επεστρεψα απο μινι διακοπες σε δωματιο νοσοκομειου, δεκα ημερες εννεα νυχτες ευτυχως ημουν ο συνοδος. Καλως ηρθες.
Γειά σας και από εμένα.Αποστόλης από Γιάννενα.Σας συγχαίρω γιά το forum που δημιουργήσατε.Ομολογώ πως εδώ και 20 περίπου μέρες καθημερινά αφιερώνω μία ώρα διαβάζοντας διάφορα θέματα,προσπαθώντας να πλουτίσω τις γνώσεις μου στον κόσμο του αεροβόλου.Σας ευχαριστώ.Προσπαθώ και εγώ να σκοπεύσω σωστά με ένα COMETA FENIX 400 .22,το οποίο ''φορά'' οφθαλμίδα Nikko stirling gold crown airking 4x12x42,τα οποία ήρθαν στην κατοχή μου μέσα από τις αγγελίες του forum.Εδώ να ευχαριστήσω και δημόσια τα μέλη ,geozac1977(γιά το cometa) και AGGELOS A(γιά την nikko), γιά την άψογη συνεργασία που είχαμε.