Παράθεση από: KF66 στις 25 Απριλίου, 2014, 22:38:25 μμ ο Σπύρος είπε την ηλικία του άραγε πόσοι στο φόρουμ είναι 16 17 και δεν το έχουν πει ...εγώ Λοιπόν Σπύρο, θα ενηλικιωθείς, θα αποκτήσεις εμπειρία, θα συμμετέχεις σε αγώνες, θα είσαι άριστος σκοπευτής με εξαιρετικά όπλα στην κατοχή σου, θα, θα, θα, και στο τέλος τι θα καταλάβεις εδώ μέσα που έμπλεξες με τους άρρωστους; ...θα σου την λένε όπως κι εμένα Και για να τελειώνουμε, αφού δεν έχεις στην κατοχή σου σαβουροτουρκογυφτόφτυαρα και σαψαλοτουρκοκουδουνίστρες, άφεριμ από εμένα προς το παρόν και καλή συνέχεια
ο Σπύρος είπε την ηλικία του άραγε πόσοι στο φόρουμ είναι 16 17 και δεν το έχουν πει
σε βλέπω ψαγμένο με τα όπλα που έχεις καλώς ήρθες Δημήτρη
Καλως τον!Πολυ ομορφα και τα δυο!
Ειμαι "ψαρι" στον χωρο του αεροβολου!!! Δεν ξερω πολλα(ειδικα απο ελατηριου),αλλα ειμαι διαβαστερο παιδι και μαθαινω αν μου δειξει καποιος!!!
Παράθεση από: Karizma στις 29 Απριλίου, 2014, 22:34:48 μμΕιμαι "ψαρι" στον χωρο του αεροβολου!!! Δεν ξερω πολλα(ειδικα απο ελατηριου),αλλα ειμαι διαβαστερο παιδι και μαθαινω αν μου δειξει καποιος!!! Οι επιλογές σου, μόνο "ψαριού" δεν είναι!!Οι περισσότεροι καταλήξανε σε παρόμοιες, μετά από πολλές περιπλανήσεις Αν δεν προσβληθείς από οξεία αεροβολίτιδα, με τα διαμαντάκια που έχεις έχεις καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες του καλού αεροβολημένου.Καλώς μας ήρθες
Εξαιρετικά και τα δύο, από τα πλέον αντιπροσωπευτικά στις κατηγορίες ελατηρίου -σταθερής κάννης και all around- pcp! Για το κοντάκι του Regal να προσθέσω πως έχει εξαιρετικά νερά... Karizma εκτός απ΄το διάβασμα σίγουρα έχεις και σωστά κριτήρια. Από "ψάρι" ομολογώ, πως τέτοια κίνηση σπάνια βλέπουμε... Καλόριχτα τα διαμάντια σου και να τα χαρείς στο έπακρο. ...απ΄τον ίδιο προμηθευτή και τα δύο ;