Welcome isidog, "Men of Mayhem" Φανατικος και εγω με τη σειρα!
Καλησπέρα και απο εμένα! ευχαριστω για την αποδωχη!Το ονωμα μου ειναι Θάνος και ειμαι απο Λαρισα! Αεροβολάκιας απο μικρος, με αεροβολα ελατιριου, το 2008 εκανα την αλαγη και πηγα σε ενα FX storm 5,5 με διοπτρα Walter 4-12χ50! μετα για λογο δουλιας παροπλιστικα και κρατισα μονο ενα Stoeger x20 4,5 και τελευταία εχω ενα stoeger atac 4,5 gas ram (ακομα δεν εχω καταφερει να το δοκιμασω). Η προθεση μου ειναι να ξανα πάρω ενα pcp αεροβολο μεσα στους επομενους μηνες! Αφορμη για αυτο στεθηκε η γνωριμια με καποιους απο τους αεροβολάκιδες της Λάρισας!!!
Παράθεση από: baroutas στις 31 Ιουλίου, 2014, 13:47:15 μμΚαλησπέρα και απο εμένα! ευχαριστω για την αποδωχη!Το ονωμα μου ειναι Θάνος και ειμαι απο Λαρισα! Αεροβολάκιας απο μικρος, με αεροβολα ελατιριου, το 2008 εκανα την αλαγη και πηγα σε ενα FX storm 5,5 με διοπτρα Walter 4-12χ50! μετα για λογο δουλιας παροπλιστικα και κρατισα μονο ενα Stoeger x20 4,5 και τελευταία εχω ενα stoeger atac 4,5 gas ram (ακομα δεν εχω καταφερει να το δοκιμασω). Η προθεση μου ειναι να ξανα πάρω ενα pcp αεροβολο μεσα στους επομενους μηνες! Αφορμη για αυτο στεθηκε η γνωριμια με καποιους απο τους αεροβολάκιδες της Λάρισας!!!Καλως ηρθες και απο εδω.Ειμαι ο Κυριακος που τα λεγαμε προχτες!!
Καλώς ήρθες στην παρέα Θάνο. Ματακύλησες αλλά ας πρόσεχες... Στον κάμπο δεν έχεις σωτηρία, ακόμη και ένας "παλιογιατρός" που είναι γνωστός εκεί, αντί να θεραπεύει κόσμο τον μπολιάζει με αερο-βολικούς ιούς