Καλώς ήρθες συνονόματε καλή διαμονή και καλό διάβασμα.Ωραία όπλα και τα τρία που έχεις,θα βρείς πολλές σχετικές πληροφορίες αν χρησιμοποιήσεις τη μηχανή αναζήτησης.Προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία,είναι δύσκολα στην ανάγνωση Τα όπλα σε τι διαμέτρημα τα έχεις;Εσύ Σωτήρη συστήθηκες με τα καταπληκτικά θέματα σου,τα άλλα είναι περιττά...
Κωστα καλως ηρθες στην παρεα των 50+
Καλησπέρα σε όλη καλή πάρεα του forum. Είμαι νέο μέλος,και "μ'αρεσει" που βρίσκομαι εδώ.
Παράθεση από: καραμεργεν στις 10 Μαρτίου, 2011, 21:28:13 μμΚαλησπέρα σε όλη καλή πάρεα του forum. Είμαι νέο μέλος,και "μ'αρεσει" που βρίσκομαι εδώ. Καλημέρα σε όλους φίλους του forum. Έχω δυο όπλα στη κατοχή μου. Το ένα είναι weihrauch 100. 5.5 με μακρια κάνη και το άλλο bsa "lonestar" 6.35
Παράθεση από: καραμεργεν στις 11 Μαρτίου, 2011, 08:48:35 πμΠαράθεση από: καραμεργεν στις 10 Μαρτίου, 2011, 21:28:13 μμΚαλησπέρα σε όλη καλή πάρεα του forum. Είμαι νέο μέλος,και "μ'αρεσει" που βρίσκομαι εδώ. Καλημέρα σε όλους φίλους του forum. Έχω δυο όπλα στη κατοχή μου. Το ένα είναι weihrauch 100. 5.5 με μακρια κάνη και το άλλο bsa "lonestar" 6.35 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Από ελατηρίου τίποτα ;;;είχα ένα Diana 35 magnum αλά καμία σχέση με pcp