..καλώς τους πατέρα και γιό ! Τι καλύτερο από έναν πατέρα να μορφώνει τον χαρακτήρα και το ήθος του παιδιού του !Σε βλέπω σε λίγο, μιάς και η αεροβολίτιδα είναι άκρως μεταδοτική και εκφυλιστική το Benelli SuperNova να παραδίδει την σκυτάλη στα αεροβόλα...
Παράθεση από: alpha-63 στις 16 Μαρτίου, 2011, 12:54:11 μμ..καλώς τους πατέρα και γιό ! Τι καλύτερο από έναν πατέρα να μορφώνει τον χαρακτήρα και το ήθος του παιδιού του !Σε βλέπω σε λίγο, μιάς και η αεροβολίτιδα είναι άκρως μεταδοτική και εκφυλιστική το Benelli SuperNova να παραδίδει την σκυτάλη στα αεροβόλα... Σε ευχαριστώ φίλε μου.Αλλά δυστυχώς μάλλον άνιση μάχη είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση και σχεδόν καταδικασμένη,γιατί οι εξωτερικοί επηρεασμοί είναι πανίσχυροι.Μην ξεχνάμε οτι και εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε σωστά μεγαλωμένοι.Στο μέτρο του δυνατού,ότι μπορούμε ο καθένας μας. Δεν έχεις καθόλου άδικο σε αυτό που λες μεταξύ των δύο όπλων.Μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό,και δεν με πειράζει και καθόλου να σου πω .Καταρχήν,μπορείς να κοιμηθείς σχεδόν με το αεροβόλο σου αγκαλιά,να ρίξεις εφόσον έχεις τις κατάλληλες συνθήκες μέσα στο σπίτι σου,σχεδόν αθόρυβα και με ασφάλεια για σένα και τους γύρω σου.Με το πυροβόλο όπλο,απλά δεν γίνετε αυτό.Να μην πούμε για την τεράστια διαφορά στο κόστος χρήσης και συντήρησης των δύο όπλων.Στο ένα μπαμ και ευρώ χωρίς τα έξοδα μεταφοράς και χρήσης του σκοπευτηρίου,εξοπλισμού και τα λοιπά.Στο άλλο,ειδικά στα σπαστά ελατηρίου μερικά χαρτιά και οι βολίδες που είναι παμφηνες.Θες δεν θές,το πυροβόλο σχεδόν δεν σου ανήκει,ενώ το αεροβόλο είναι πραγματικά δικό σου.Θα δοκιμάσω και θα δω. καλως ηλθες και απο μενα μεγαλη αληθεια αυτο που λεςγια τα πυροβολαγενικα οτι θελει αδεια, σημερα εχεις. αυριο ?τωρα για το κοστος εξοπλισμου δεν ειμαι σιγουρος οτι ριχνεις οποτε θες και σχεδον οπου θες αυτο ειναι σιγουροειδικα εμεις οι γκαντεμηδες της επαρχιας
καλως ηλθες και απο μενα μεγαλη αληθεια αυτο που λεςγια τα πυροβολαγενικα οτι θελει αδεια, σημερα εχεις. αυριο ?τωρα για το κοστος εξοπλισμου δεν ειμαι σιγουρος οτι ριχνεις οποτε θες και σχεδον οπου θες αυτο ειναι σιγουροειδικα εμεις οι γκαντεμηδες της επαρχιας
Βαγγελη καλωσηρθεςτο μικρο το gamo ειχα παρει κι εγω για πρωτο οπλο για την κορη μου πριν απο 7 περιπου χρονια.νομιζω οτι ειναι εντιμο οπλο με πολυ καλες επιδοσεις για την κατηγορια τουτο χαιρομαστε ακομη και δεν το εχω ανοιξει ποτε...!!
Καλως ηρθες γειτονα!40 χλμ μακρια !Παναγιτσα, Καιμακτσαλαν!