Κάλλιο αργά παρά ποτέ φίλε gklept!!!
Κατά την προσωπική μου άποψη δύναμη και ακρίβεια είναι δύσκολο να συνδυαστούν σε ένα αεροβόλο ελατηρίου, εξαρτάται βέβαια πως ορίζει κανείς το δυνατό αεροβόλο ελατηρίου.
Ποιοτικά ίσως δεν απέχουν πολύ, german engineering και τα δύο βλέπεις, από δύναμη πιθανότατα υπερτερεί το 48αρι ανάλογα και το σετάρισμα βέβαια, αλλά από ακρίβεια η διαφορά ανοίγει προς το 97αρι με διαφορά. Αν προσθέσεις και την διαφορά στην σκανδάλη που είναι καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την ευστοχία τότε η πλάστιγγα βαραίνει πάρα πολύ προς το HW.
Κατά την γνώμη μου μην ψάχνεις την απολυτότητα σε ταχύτητες - δυνάμεις. Πιο πολύ να σε απασχολεί ο κύκλος λειτουργίας και η ακρίβεια.
Τι νόημα θα έχει να φτάσεις ένα οποιοδήποτε αεροβόλο ελατηρίου σε μεγάλη δύναμη και μετά να χρειάζεσαι body bilding για να το οπλίσεις??
Με βολίδα 8.4 grains στα 850 πόδια θα είσαι γύρω στα 13-14 ποδόλιβρα, δύναμη υπέρ αρκετή κατά την γνώμη μου για οποιοδήποτε αεροβόλο ελατηρίου αλλά και οποιαδήποτε χρήση, χωρίς να σε κουράζει και να σε ταλαιπωρεί.
Ελπίζω πάντως να μην χρειαστούν άλλα τόσα χρόνια για την επόμενη καταχώρηση σου!!
Μπάμπης