...κατά πως φαίνεται ο "πάλιουρας" κατάλαβε τον pcpgunner
...αχχχ το μαρούλι Κώστα καταλήγουμε τελικά πως ενώ και επί της ουσίας "εξ-αρτήματα" είναι αυτά που αποτελούν ένα μηχάνημα, εμάς μας γυρεύουν πληροφορίες σχετικά με extra-τμήματα, γι΄αυτό μπερδέψαμε την .... με την .... pcpgunner, μήπως να μείνεις με την μακριά κάνη και τα ανοικτά σκοπευτικά ,,,;
Ότι θέλετε να ρωτήσετε για τα μοντέλα της Weihrauch. Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος που θα βρείτε τις απαντήσεις σας!
μ αρεσει το hw 50 και ειναι γυρω στα χρηματα που μπορω να δωσω ,το θελω για σκοποβολη μεχρι 30 μετρα !!γνωμη μου ειναι οτι το 4,5 ειναι μια χαρα για το σκοπο που το θελω ΕΝΝΩΕΙΤΑΙ ποια ειναι η γνωμη σας και τι μπορω να περιμενω απο αυτο το μετριας δυναμης αεροβολο ?......ατελιωτο παιχνιδι , σε σημειο .....εξαρτησης (κοινως ...λιωσημο !!
Παράθεση από: Einhorn στις 02 Μαρτίου, 2009, 02:39:27 πμΌτι θέλετε να ρωτήσετε για τα μοντέλα της Weihrauch. Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος που θα βρείτε τις απαντήσεις σας!γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ σας ,αν και σας διαβαζω εδω και δυο χρονια,μικροτερος ειχα ενα αεροβολο diana αλλα εχουν περασει χρονια ,εδω και 2 χρονια παρακολουθω φορουμ και βιντεο με αεροβολα, θελω να ασχολιθω και ψαχνω το πρωτο αεροβολο μου μετα απο πολλα χρονια !!εχω δει ολοι οτι προτεινετε τα αεροβολα HWμ αρεσει το hw 50 και ειναι γυρω στα χρηματα που μπορω να δωσω ,το θελω για σκοποβολη μεχρι 30 μετρα !!γνωμη μου ειναι οτι το 4,5 ειναι μια χαρα για το σκοπο που το θελω ποια ειναι η γνωμη σας και τι μπορω να περιμενω απο αυτο το μετριας δυναμης αεροβολο ?ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
θα σε υπέρκαλύψει αυτή η επιλογή σου
Για τα μετρα που το θελεις σε υπερκαλυπτει σε δυναμη και ασφαλως σε ακριβειαασφαλη αγορα με ενγγυημενη αξια μεταπωλησης [αν και το συγγεκριμενο δεν το αποχωριζεσαι ευκολα]ΥΓ το θεμα ειναι μεγαλωνοντας τα μετρα μεγαλωνουν και οι απαιτησης μας σε δυναμη και ακριβεια βολης
Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι ΤHE Best seller αεροβολο της HW !!!!