Καλησπερα και χρονια πολλα. To hw77 απο την μανα του στα 4.5 τι ποδολιβρες πρεπει να βγαζει;
Αρα οταν παρω το κιτ της V MACH που το αναφερει FAC 15+ υποθετικα εχω 15 ποδολιβρες δυναμης (με σωστη λιπανση παντα) και πανω;
Ενταξει φιλε Κυριακο καταλαβα, επειδη θελω να του βαλω ωστικο ρουλεμαν θα αφαιρεσω το παχος του απο τις ροδελες για να μην το φορτισωπαραπανω απο οσο πρεπει. ...
αν καταλαβα καλα το ρουλεμαν των € 21,728 ειναι που χρεωνεται 350 €στην Θεσ/νικη ??
ΥΠΟΣΧΕΣΗΜολις φτιαξω το δικο μου ενα για σενα και το ρουλεμαν δωρο
Παράθεση από: MASTORAS στις 02 Μαρτίου, 2009, 20:08:51 μμΕνταξει φιλε Κυριακο καταλαβα, επειδη θελω να του βαλω ωστικο ρουλεμαν θα αφαιρεσω το παχος του απο τις ροδελες για να μην το φορτισωπαραπανω απο οσο πρεπει. ...Φιλε Μαστορα την ιδια σκεψη με σενα για το ρουλεμαν την ειχα και εγω οταν ειχα δει το post για το mangusta. Εψαξα λιγο και βρηκα αυτο της SKFhttp://www.darlas.gr/comersus/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=1316954Περιμενω ομως πρωτα να μου ερθει το κιτ της v-mach για το 97αρι.Παντως αν τελικα το δοκιμασεις περιμενουμε εντυπωσεις.