υποψιαζομαι οτι βρισκει ο μοχλος οπλισης στον κυλινδρο.
Διαθέτω ένα R9 κοινώς και ευρωπαιστί HW95.Το όπλο έχει αγορασθεί από την Αμερική στις αρχές του '90.Το διαμετρημά του είναι .177 και ήταν περίπου στις 14ft/lbs.Τώρα τελευταία όμως παρατηρώ εκτός από μία πτώση στην δύναμη και μεγάλη ανομοιομορφία στις βολές,της τάξεως των 20-25ft/sec ενώ δεν το έκανε πρίν.Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο,πληροφορήθηκα ότι μπορώ ναί μεν να αγοράσω τα ανταλλακτικά που τυχόν χρειαστώ,αλλά δεν αναλαμβάνει το service του όπλου με κάποια εξασφάλιση(κάποια εγγύηση ή έστω απόδειξη για την συγκεκριμένη εργασία όπου να περιγράφεται ακριβώς η παροχή υπήρεσίας παρά μόνο ένα ποσό το οποίο μπορεί να αντιπροσωπεύει το ότιδήποτε).Ποιός μπορεί να αναλάβει το service του όπλου με τα παραπάνω εχέγγυα;
Κύριε stefplak_2541984,το nickname μου είναι άσχετο από τον κύριο Γκουτή και διαλέχθηκε τυχαία.Όπως βλέπετε δεν διαθέτω Air Arms και ούτε πρόκειται γιατί ο εν λόγω αντιπρόσωπος είναι παράλογα ακριβός.Όσο για τις βελτιώσεις του,το αφήνω ασχολίαστο διότι έχω κδιαθέτω και εγώ IQ.Ελπίζω να σας κάλυψα.
Ρε παιδια ξερει κανεις ποσα μετρα βεληνεκες βγαζει το Weihrauch HW98.