Καλησπερα!Εχω ενα HW80 το οποιο δεν το εχω κα8αρησει εδω και 2 χρονια που το εχω περαν του κα8αρισμου της κανης με τα σφαιρακια-σφουγγαρακια και λαδι στις περιοχες γυρω απο την σκανδαλη και στα σημεια που <σπαει το οπλο>.υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που μπορω να το παω να μου κανουν ενα κανονικο καθαρισμο γιατι εχω ακουσει πως μετα απο 1500 βολες περιπου θελει <λυσιμο> το οπλο. ευχαριστω!!
καλησπέρα. την παρασκευή το πρωί αγόρασα ιστρερα από πολλές καθυστέρησης το αεροβόλο HW 95 σε 4.5mm. λοιπόν σήμερα το πρωί πήγα στην εξοχη να ρίξω μερικές σε τενεκεδάκια. εμενα με προβλημάτισε από την αρχή που όταν πήγαινα να το οπλίσω έτριζε λες και το έμβολο που όπλιζε το ελατήριο έβρισκε κάπου στο ξύλο. κατά τα αλλα όλα πήγανε πολύ καλά. θέλω να σας ρωτήσω εάν αυτό είναι πρόβλημα η δεν τρέχει τίποτα. επίσης μερικές φορες ακουγότανε ο πυροβολισμός λες και είχα ρίξει χωρίς βολίδα μέσα. έκανε περισσότερο θόρυβο απότι τις άλλες βολές.
Σταμάτη είσαι ακόμη συναισθηματικά φορτισμένος όταν κρατάς τέτοιο εργαλείο και χαλαρώνουν οι βίδες στο κοντάκι γιατί βάζεις περισσότερο " tremolo vibrato" κατά τη βολή Σου υπενθυμίζω την παρουσίαση σου σχετικά ....
Σωστά γκροβεράκια στις βίδες και locktite νομίζω ότι είναι η λύση.Πάντως οι τριακόσιες βολές είναι λίγες για να ξελασκάρουν οι βίδες.Μήπως το όπλο έχει υπέρ του δέοντως κραδασμούς;Μήπως θα βοηθούσε μία σωστή απολίπανση-λίπανση και λειάνσεις στα κατάλληλα σημεία;
Μια ποιο light λυση αντι για τη locktite ειναι το διαφανο βερνικι νυχιων .Δανειστειτε το απο το ετερο σας ημισυ