http://www.sportwaffen-schneider.de/product_info.php/cPath/40_1678_942_944_192/products_id/23059
...εγώ θα σε συμβούλευα να μην πετάς χρήματα τέτοιες εποχές Κράτα την Tasco Pronghorn 4x32 στην άκρη για μελλοντική χρήση σε ένα προσυμπιεμένο ή ένα πιστόλι CO2, ή πούλησε την ... Πάρε μιά αντικραδασμική βάση sportsman-dampa- και βάλε επάνω μιά Ηawke, ακόμη καλύτερα μιά Viper 10X44 όποτε συγκεντρώσεις το τίμημα. Μέχρι τότε, ρίχνε με τα ανοιχτά σκοπευτικά του 350 και βελτίωσε το κράτημα σου στο όπλο...
Τα οπλα από εκει ερχονται 6αλιβρα+10€ το ελατηριο+30 τα μεταφορικα,εχω παρει αρκετα οπλα από εκει χωρις πρόβλημα.Το μαγαζι στο ειπα για αμεση αγορα.Το 430 είναι μεσα στις αγορες που θελω να κανω,δεν ξερω τιποτα για αυτό το οπλο θα το παρω γιατι απλα μου αρεσει Μιλησα και εγω με τον Δορκα.
Θελω να ρωτησω το diana 56 που εχω δει σε διαφορα sites ειναι το ιδιο με το 54 αλλα με thumbhole?Οπως δηλαδη το 48 με το 52 που αλλαζουν στο κοντακι?
Τα καινουρια 460 magnum κ 470 που συμφωνα με τα νουμερα εχουν δυναμη δεν πρεπει να διαθετουν τον μαγικο μηχανιμο recoil ετσι? Αρα στην συμπεριφορα θα ειναι παρομοια με το 350 magnum η εχουν εφαρμοσει καποια αλλη τεχνολογια?
....στην Γερμανία όλα recoiless είναι με το F στο πεντάγωνο