...καλως όρισες, αποκωδικοποιώντας το μήνυμα σου θα προτείνω να επικοινωνήσεις με τον αντιπρόσωπο και να αποκτήσεις - σου συστήθηκε ήδη από μέλος μας - ένα HW 50 S.Καλή Λαμπρή
χαχαχα αυτο ακριβως ειχα κατα νου φιλε μου ΗW 30S !! γνωριζεις απο που μπορω να το προμηθευτω εδω στην αθηνα? θελω απο μαγαζι οχι απο σαιτ? εκτος απο Μιλιδωνη υπαρχει καπου αλλου? και τι βολιδες ειναι καλυτερες στα 4.5 για αυτο το οπλο? να παρω και κανα καθαριστηκο αν χρειαστει καποια στιγμη για την κανη?
Καλησπερα στην ομαδα του aerovolou!!! Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα καποιες συμβουλες ωστε να διαλεξω το πρωτο μου αεροβολο.Διαθετω 270-280 ευρω.Το θελω καθαρα για σκοποβολη σε αποσταση 40-60 μετρων.Mετα απο την μικρη ερευνα που εκανα κατεληξα στο cometa fusion 4.5mm και στο megatech N2 adventure 4.5mm, διαλεξα αυτα τα δυο οπλα περισσοτερα βασισμενος στην ομορφια και την δυναμη τους.Θα ηθελα να ξερω πως ειναι τα οπλα αυτα απο αποψη ποιοτητας αλλα και ακριβειας,καθως και να μου συστησετε καποια ηδη γνωστα ποιοτικα οπλα στην τιμη αυτη.