Καλησπέρα το HW95 καινούριο είναι στα 380 οπότε θα του στοιχίσει 100 ευρώ ακόμα. Φίλε Γιάννη η συμβουλή του Σταθή είναι πολύ καλη. Και για τα μέτρα αλά και τον σκοπό που το θες θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο επίσης ειναι αεροβόλο που θα το πάρεις και θα το έχεις για μια ζωή.
Καλησπερα παιδια και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!! Ομως εχω σοβαρο προβλημα με το μερος που θα εξασκω αυτο το χομπι επειδη ζω σε πολη και ετσι αναγκαστικα θα πρεπει να πιγαινω στο σκοπευτηριο του ηρακλειου οπου κατοικω κιολας.Εχω σκοπο να περασω απο εκει σε καμια δυο μερες ωστε να δω το μερος και να λυσω τις αμετρηρες αποριες που εχω. Θα ηθελα ομως πρωτα να ρωτησω καποια πραγματα ωστε να παω λιγο προετοιμασμενος:1) επιτρεπεται να παω στο σκοπευτηριο με το δικο μου οπλο(αεροβολο εννοειται)?2) θα υπαρχει προβλημα αν το οπλο εχει πανω του προσαρμοσμενη διοπτρα και στην περιπτωση που δεν επιτρεπετε και το οπλο απο μονο του δεν διαθετει ανοικτα σκοπευτικα τοτε τι κανω?3) σε διαφορετικα σκοπευτηρια ισχυουν διαφορετικοι κανονες?4) και τελος σε ενα σκοπευτηριο μπορω να παω με οτιδηποτε ειδος αεροβολου θελω πχ ελατηριου, co2, pcp κλπ κλπ...Συγχωρεστε με για τις ασχετες ερωτησεις που κανω.... Ευχαριστω Γιαννης
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ FORUM.ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ(DIANA PANTHER 31)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΝΩΜΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ DIANA 34 ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ.