Το έχω το 850 και αν κα δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ λόγω έλλειψης χρόνου, θα έλεγα τα καλύτερα. Πάντα παίζει ρόλο τι ακριβώς θες να κάνεις με το αεροβόλο σου. Το 850 θεωρείται (ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι/γνώστες καθώς και εγώ νεούδι είμαι στο χώρο) από τα καλύτερα αεροβόλα CO2. Στην Αγγλία μάλιστα το χρησιμοποιούν και για κυνήγι σε λογικές αποστάσεις (μέχρι 25 μέτρα λόγω περιορισμένης δύναμης) που σημαίνει ότι μάλλον είναι αξιόπιστο. Έχει βέβαια τα μειονεκτήματα του CO2, αλλά για να σε διασκεδάσει και να σου κάνει τα κέφια μεχρι τα 25-30 μέτρα (ίσως και περισσοτερα, μιας και εγώ δεν έχω καμιά ιδιαίτερη σκοπευτική δεινότητα :-) ) είναι πολύ καλό. Ανάλογα το μοντέλο μπορεί να μετατραπεί και σε ΠΣΠ.
Υπάρχει και η δυνατότητα να παρει και αμπούλες 12γρ αντί για 88 που είναι και πιο οικονομικές και πιο εύκολες να βρεις. Αυτό γίνεται με τη χρήση ενός αντάπτορα που παίρνει 2 αμπούλες των 12γρ, τον οποίον μάλιστα μπορείς να βαζεις και να βγάζεις και να βάζεις στο όπλο χωρίς να χάνεις όσο αέριο έχει μείνει μέσα.
Αν θες κάτι άλλο και ξέρω ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Πρώτη μου είσοδος στο site σαν μέλος καλημερίζω όλα τα μέλη και τους συντάκτες.
Εχω μεγάλη αγάπη για τα όπλα και το κείμενο με συγκίνησε. Εχω ενα αεροβόλο gamo cfx πλάγιας όπλισης.
Είναι αχρησιμοποίητο και ειλικρινά δεν ξέρω τον λόγο που δεν με συγκίνησε.
Σκέφτομαι να αγοράσω το umarex 850 5,5 CO2 (317€). Ανοικτός σε όλες τις απόψεις.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και χαίρομαι ειλικρινά που μπήκα στην παρέα σας
Sent from my iPad using Tapatalk HD