Αποστολέας Θέμα: Πρόλογος προς τον αρχάριο  (Αναγνώστηκε 44464 φορές)

Αποσυνδεδεμένος snipAIR

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 372
Πρόλογος προς τον αρχάριο
« στις: 28 Απριλίου, 2008, 22:11:49 μμ »
   Καλως ηλθες φιλε επισκεπτη και μελλοντικε αεροβολιστη
       
         Στη σημερινη εποχη που χαρακτηριζεται απο την αλματωδη τεχνολογικη αναπτυξη σε ολους τους τομεις οπως και αυτον των οπλων ,ενα ειδος τους καταφερνει ακομη να διατηρει τη μαγεια και τον ενθουσιασμο των πρωτων ημερων και αυτο ειναι το αεροβολο
         Παρολο που η εξελιξη δεν το αφησε "απεξω" ,Θα διαπιστωσεις οτι οι ιδιες αρχες σκοπευσης που πανω τους πειραματιζοσουν οντας παιδι,εξακολουθουν να ισχυουν και τωρα,...με τη διαφορα οτι εχεις πλεον στα χερια σου κατι που σου μιλαει,κατι που αποτελει πλεον ενα φινο κομματι εξοπλισμου ακριβειας .Ενα οπλο που οντας τελειο περιμενει εσενα να γινεις ανταξιο του και μαζι να πετυχετε στοχους μακρυνους και δυσδιακριτους.Ενα οπλο που οταν καταφερεις να το καταννοησεις θα σε κανει κοματι του που δυσκολα θα μπορεσεις να αποσπαστεις απο αυτο.
     Για την ακριβεια,και συνεχιζοντας να διαβαζεις αυτο εδω το φορουμ θα διαπιστωσεις και μονος σου οτι ολα οσα ηξερες ως τωρα για τα οπλα και τη σκοποβολη ηταν λιγα .Ολες οι ταπεινες γνωμες περι του "παιδικου "αεροβολου λανθασμενες.
         Θα δεις επισης οτι με το Μερακι αυτο ασχολειται πολυς κοσμος ,εμπειρος και συνετος ,κοσμος αγνος και ταυτοχρονα "τριμμενος"στο θεμα.Κοσμος που αλλοτε θα σου εμπνευσει μεγαλο σεβασμο και αλλοτε θα σε κανει να εξοργιστεις ισως.Ομως να ξερεις οτι ολοι μας ειμαστε κατα βαθος παιδια, που καμια φορα γινομαστε λιγο περισσοτερο παθιασμενοι απ οτι πρεπει.
          Διαβαζοντας αυτο εδω το φορουμ να ξερεις οτι αποτελει την πρωτη  αυταρκη κινηση στα ελληνικα διαδικτυακα δεδομενα και οτι μεσω της θα επιτευχθουν παρα πολλα πραγματα που θα οφελησουν την πανελληνια αεροβολιστικη κοινοτητα.
      Για τον λογο αυτο παρακαλεισαι για δυο πραγματα.Καταρχην την εγγραφη σου γιατι αυτη θα προσθεσει αλλο ενα μελλος στην οικογενεια μας,βοηθωντας εσενα κατα το δυνατον αλλα και ολους εμας ως προς το να γινουμε περισσοτεροι.
          Να γνωριζεις παντα οτι οι αεροβολαδες αποτελουν την elite των σκοπευτων αναμεσα σε ολους τους  ενασχολουμενους με οπλα Αθλητες .Οτι το αεροβολο μας αποτελει ολυμπιακο(και οχι μονο )αγωνισμα.
      Να γνωριζεις επισης οτι το αθλητικο μας πνευμα ΚΑΙ η διψα μας για γνωση δεν αναγνωριζεται στην ιδια μας τη χωρα σε ολες του τις προεκτασεις και αυτο αποτελει μεγαλη στενοχωρια για εμας ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
         Το αεροβολο ειναι ενα πολυπλοκο εργαλειο τοποθετησης βολης και επιτευξης μεγαλων συγκινησεων για τον αφοσιωμενο χομπιστα και ετσι θα ειναι για παντα γιατι ειναι ενα "δυσκολο"οπλο.Το "δυσκολο"ομως απευθυνεται στους ηπερηφανους και τους αξιους σκοπευτες,και οταν καποια στιγμη στο χερι τους γινει ευκολο, τοτε εχει κατακτηθει το συμπαν!
         Αφιερωμενο στη λαμψη του νου που λουστηκε την ταχυτητα και ευθυτητα του αεροβαλομενου κομματιου μολυβιου και που μαζι πετυχαν στοχους απιστευτους.
                Καλως ηλθες
                                        snipAIR 
 

       
« Τελευταία τροποποίηση: 29 Νοεμβρίου, 2008, 01:16:55 πμ από Einhorn »

Αποσυνδεδεμένος Einhorn

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 2167
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #1 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 19:24:50 μμ »
Διακόσια Εβδομήντα Έξι ΜΕΛΗ και μόνο 76 αναγνώσεις στο παραπάνω πανέμορφο κείμενο του μέλους snipAIR. Τουλάχιστον οι 16 από αυτές έχουν γίνει από εμένα, που δεν χορταίνω να διαβάζω το όμορφο κείμενο που έχει πολλά να προσφέρει "γράφωντας" στο μυαλό του νέου χρήστη-αεροβολιστή!
Γράφω μόνο και μόνο για να φέρω στην επιφάνεια αυτό το θέμα, που δεν έλαβε καμία απάντηση και που από μόνο του είναι απάντηση σε πολλά που ειπώθηκαν τελευταία!

Αποσυνδεδεμένος sniperman

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1665
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #2 στις: 22 Ιουλίου, 2008, 22:15:03 μμ »
Όντος καλό!!
Καλό ξεκίνημα σε όσους αρχιζουν τώρα!!
Παναγιωτης

Όπου και να σαι σκάψε βαθιά! Κατω ειναι η πηγη!

Ασε τους "μαυρους" ανθρώπους να λενε πως κατω ειναι μονο η κολαση!

Αποσυνδεδεμένος Fousk@S

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 26
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #3 στις: 03 Αυγούστου, 2008, 04:22:10 πμ »
πραγματι πολυ καλη εισαγωγη!!!! ;)
[]WaLtheR Cp 88-rifle QB23[]

Αποσυνδεδεμένος solidsaraken

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 26
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #4 στις: 13 Ιανουαρίου, 2009, 01:09:19 πμ »
Καταπληκτική εισαγωγή.
Συγκινήθηκα.

Αποσυνδεδεμένος gtavo

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 228
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #5 στις: 26 Ιανουαρίου, 2009, 23:09:20 μμ »
Περα απο την πλακα τωρα εχεις τελεντο στη γραφή φιλε.
Γραφε και εμεις θα διαβαζουμε.
Beware the man with just one gun

Αποσυνδεδεμένος aris_ser

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 5
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #6 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2009, 18:20:17 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για τον πρόλογο snipAIR. Ειλικρινά μου έδωσε κουράγιο.

Ξεκίνησα πάλι το αεροβόλο μετά από 25 χρόνια και ομολογώ ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται. Όχι πως ήξερα πριν 25 χρόνια τότε που αδίκως πειραματιζόμουν μόνος μου με αποτέλεσμα να τα παρατήσω.

Είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια αυτού του υπέροχου φόρουμ θα λύσω πολλές απορίες και θα καταφέρω επιτέλους να κάνω την πρώτη μου πραγματικά σωστή βολή.

Οι υποχρεώσεις πολλές, δουλειά - οικογένεια και ο χρόνος λίγος. Αλλά η διάθεση μεγάλη. Και χάρη σε σας παιδιά μαθαίνω γρήγορα πράγματα που αγνοούσα τελείως. Είναι φανερό ότι το φόρουμ έχει υψηλό επίπεδο γνώσης το οποίο με τις ευλογίες σας θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ.

Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε δωρεάν την εμπειρία και γνώση που αποκτήσατε με τα χρόνια. Χαίρομαι που στο μέρος αυτό η γνώση δεν είναι ιδιόκτητη.

Να στε όλοι καλά
Άρης, Ξάνθη

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 7893
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #7 στις: 11 Φεβρουαρίου, 2009, 22:58:40 μμ »
snipAIR, η γραφή σου λιτή, όμορφα απλή και κατανοητή μας άγγιξε ! Συγχαρητήρια φίλε για την κατάθεση ψυχής, ένα καλωσόρισμα ευγενικό και άμεσο, ποιητικό αλλά αριστοτεχνικά δοσμένο, για τον νεο-εισερχόμενο στον χώρο. Το κείμενό σου αξίζει την αυτόματη τοποθέτηση, μόλις γίνεται σύνδεση, στο φόρουμ. Τέτοιο καλωσόρισμα θα το δέχοταν - χαίροταν πιστεύω όλοι, παλαοί και νέοι. Σε ευχαριστώ προσωπικά για το σκίρτημα που με διαπέρασε.....να είσαι καλά και να γράφεις τακτικότερα. Το απολαμβάνουμε...φιλικά alpha63
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος GEORGE A

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 95
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #8 στις: 14 Φεβρουαρίου, 2009, 00:20:16 πμ »
snipAIR, η γραφή σου λιτή, όμορφα απλή και κατανοητή μας άγγιξε ! Συγχαρητήρια φίλε για την κατάθεση ψυχής, ένα καλωσόρισμα ευγενικό και άμεσο, ποιητικό αλλά αριστοτεχνικά δοσμένο, για τον νεο-εισερχόμενο στον χώρο. Το κείμενό σου αξίζει την αυτόματη τοποθέτηση, μόλις γίνεται σύνδεση, στο φόρουμ. Τέτοιο καλωσόρισμα θα το δέχοταν - χαίροταν πιστεύω όλοι, παλαοί και νέοι. Σε ευχαριστώ προσωπικά για το σκίρτημα που με διαπέρασε.....να είσαι καλά και να γράφεις τακτικότερα. Το απολαμβάνουμε...φιλικά alpha63


θα ηθελα να καταθεσω και τα δικα μου ευσημα για αυτην την..............................τα λογια ειναι περιτα  ΜΠΡΑΒΟ snipair.


Και σε οσους σκεπτονται και εκφραζονται με αυτο το πνευμα.
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ .....
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ

Αποσυνδεδεμένος oldtimer

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1705
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #9 στις: 10 Ιουνίου, 2009, 21:33:51 μμ »
την Κυριακη ενα απο τα μηνυματα που χαθηκαν ετυχε να ηταν και το πρωτο μου σε αυτο το forum.
ειχε γραφτει βεβαια σε ενα θεμα που χαθηκε ολοκληρο, για βολες μεγαλων αποστασεων και μεγαλες δυναμεις.
μου φαινεται πιο ταιριαστο να το ξαναποσταρω εδω ελπιζωντας οτι θα δημιουργησει ερωτηματικα στους νεους και με την ευκαιρια να "ξεθαψει" παλι το θεμα.
και για ν αρχισω παλι απο το 1...


"θα ηθελα να μου επιτρεψετε να μοιραστω τις σκεψεις μου μαζι σας.
τα παρακατω ειναι οι προσωπικες μου αποψεις, δεν θα ηθελα δε να προσβαλλω κανενα.

το αεροβολο, για μενα, ειναι ενα χαμηλης δυναμης-υψηλης ακριβειας και απολυτα αυταρκες (με την εννοια του μη εξαρτωμενου-συγνωμη αλλα αυτη την στιγμη δεν βρισκω την καταλληλη λεξη) ραβδωτο.
οταν ακουω "αεροβολο" καταλαβαινω ελατηριου. εχει εξαιρετικη ακριβεια και δυσκολια στην βολη που σε αναγκαζει να "ψειρισεις" την τεχνικη σου. βολες στα 50-60 μετρα με ελατηριου ειναι παρα πολυ δυσκολες βολες. αυτος που πετυχαινει κεντρο και οχι "περιπου κεντρο" ειναι ενας Master.
οταν ομως λεμε βολες δεν εννοουμε αυτο που βλεπω εδω συχνα...
δεν εννοουμε τραπεζακια, στηριγματα, καρεκλες, φραπεδες...αυτο ειναι αλλο πραγμα παλι. θα το χαρακτηριζα ατυπο benchrest,  με τα υπερ και τα κατα του. βολη εννοω το οπλο στηριγμενο απο τον σκοπευτη, προσομοιωση κυνηγετικης βολης κατι πιο κοντα σε FT,  HFT μαλλον ή τελος παντως σε πιο ρεαλιστικο σεναριο.

τα pcp προσωπικα δεν τα συμπαθω. αναγνωριζω την ανωτερωτητα τους σε καποιους τομεις για μενα ομως ειναι περιττα και πολυπλοκα.
με pcp θα εριχνα ολυμπιακο δεκαμετρο για να μην εχω καμμια δικαιολογια και με pcp ισως να κυνηγουσα (αν και οποτε...)
και pcp για κυνηγι γιατι μου δινει ευκολη σκοπευση με περισσοτερη δυναμη ΟΧΙ για πολλα μετρα αλλα για αμεση-σιγουρη καταβολη του θηραματος. πιστευω οτι κυνηγετικες βολες σε θηραματα σε αποστασεις πανω απο 50-60 μετρα δηλωνουν την ελλειψη ικανοτητων απο τον κυνηγο-σκοπευτη να παραπλανησει και να πλησιασει το θηραμα. εδω οι αποψεις των "αγγλων" φιλων με την εμπειρια τους ειναι πολυτιμες.

για την δυναμη στα αεροβολα δεν ξερω τι να σας πω...
ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες. στα ελατηριου τα ορια στα λεει ο μηχανισμος. και εξηγω...
ειχα και ΑΑ Elite στα 810 ft με ΑΑ (16gr), περιπου 23 ποδολιβρες. απο τον Γκουτη, ακριβεια εξαιρετικη, τοτε μου ειχε πει οτι ηταν το δευτερο καλυτερο που ειχε περασει απο τα χερια του. το οπλο δεν ριχνοταν ομως. τρανταγμα, κλωτσημα κτλ. με κουραζαν σε πεντε-δεκα βολες μολις. το ανοιξα, το "εριξα" και τωρα ειναι περιπου 20 πδλ. παραμενει δυσκολο και δυστροπο αλλα ειναι ενα ισορροπημενο πολυ δυνατο οπλο.
τα συμπερασματα μου μετα απο πολλα χρονια ενασχολησης ειναι οτι καθε οπλο (το κομματι οχι σαν μοντελο) σου λεει το sweet spot του, τον βελτιστο συνδυασμο δυναμης ακριβειας και χρηστικοτητας αναλογα και με το διαμετρημα βεβαια. για μενα θα ελεγα οτι τα 80αρια ειναι στα 16-20, τα 95αρια στα 14-16, τα 97αρια λιγο παρακατω...
για τα pcp δεν καταλαβαινω γιατι να προσπαθησω να ανεβασω ταχυτητες (δυναμη) και μετα να ψαχνω βαρυτερο εως και πολυ βαρυτερο βλημα για να την κουμανταρω, ριχνωντας παλι την ταχυτητα εκει που ξεκινησα ?????!!!!!! ενταξει, ξερω οτι τωρα εχω ΠΟΛΛΕΣ ποδολιβρες, αλλα γιατι??? αφου το κυνηγι δεν επιτρεπεται, η αυτονομια μου μειωνεται, ο θορυβος αυξανεται...
μου θυμιζει λιγο το συνδρομο του μεγαλου πεους, των τεραστιων jeep και suv μεσα στην Αθηνα. αχρηστα. υπαρχουν μονο γιατι υπαρχουν. νομιζω οτι η δυναμη στα pcp υπαρχει γιατι ειναι τζαμπα

για τις βολες στα τριψηφια μετρα, δεν θα πω πολλα.
καταλαβαινω οτι εχει ισως ενδιαφερον για ωριμους και εμπειρους αεροβολιστες, δεν πρεπει ομως να παρουσιαζεται σαν η νορμα.
το αεροβολο απο κατασκευη δεν μπορει να υποστηριξει τετοιες βολες με τις υποηχητικες του ταχυτητες και το σχημα των βολιδων.
ειμαι περιεργος να μαθω ποσοι απο τους φιλους που ασχολουνται με αυτες, θα το εκαναν ακομη και αν ειχαν την δυνατοτητα να χρησιμοποιησουν ενα λογικο ραβδωτο πυροβολο. σε ενα οργανωμενο και ασφαλες σκοπευτηριο 300 μετρων, ας πουμε.
προχθες νομιζω ενας φιλος απο το forum γεμισε με αεροβολα τις αγγελιες πωλησης γιατι οπως λεει βγηκε η αδεια για τα πυροβολα και ισως ασχοληθει παλι καποτε στο μελλον. σεβαστη η αποψη του, αλλα καταλαβαινω μια προσπαθεια να υποκαταστησει τα πυροβολα του.

το αεροβολο δεν ειναι υποκαταστατο κανενος αλλου οπλου. ειναι αλλη κατηγορια με δικη του, πολυ εντονη προσωπικοτητα και σαν τετοιο πρεπει να αντιμετωπιζεται.

για τους νομους, παλι δεν ξερω τι να σας πω.
το αεροβολο δεν ειναι οπλο με την εννοια του νομου τουλαχιστον στην κανονικη του μορφη. δεν βλεπω γιατι πρεπει να δηλωνεται ουτε να αντιμετωπιζεται σαν πυροβολο. ουτε απο τον νομο αλλα ουτε και απο εμας."

Αλκης
 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Αποσυνδεδεμένος MASTORAS

  • Συντονιστής
  • *****
  • Μηνύματα: 7115
  • Πας μη Ελλην βαρβαρος
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #10 στις: 10 Ιουνίου, 2009, 21:53:08 μμ »
Πολυ ομορφο.  Ειλικρινα με σπρωχνει να σκεφτω καποια πραγματα διαφορετικα.
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Ιουνίου, 2009, 22:28:21 μμ από MASTORAS »

ΑΟΦΑ

AA S400 MPR FT <<Ενδοξη Ελληνική Σημαία>>
HAMMERLI AR20 FT
FWB 603 pcp
AA S400 5,5
Diana 60 <<by blackxx>>
HW 77 4.5
Umarex 850pcp 4.5

Αποσυνδεδεμένος alpha-63

  • Μελος
  • *
  • Μηνύματα: 7893
  • «Μαλέαν δε κάμψας επιλάθου των οίκαδε»
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #11 στις: 10 Ιουνίου, 2009, 22:02:59 μμ »
Πολυ ομορφο.  Ειλικρινα με κανει να σκεφτω καποια πραγματα διαφορετικα.

...εδώ χρειάζεται εκείνο το διαφημιστικό "τσιτάτο", κάτι σαν "γλυψιματάκι" για να πείσουμε τον Άλκη να γράφει συχνότερα...δηλαδή δοκίμασε το ...
.....φανταστικέ oldtimer....  ;)
Σειρήνα -HW97Κ .22
Μέδουσα -HW97K .20
Ειμαρμένη -HW95 .22
Γοργόνα 
Έχιδνα-HW95 .20
Κίρκη -AA ProSport .22
Μήδεια- ΑΑ ProSport .177
Ναυσικά -AA TX MK3 .177
Ερινύα -ΑΑ ProElite .22
Άρπυια -AA ProElite .25
Λάχεσις -HW35 .177
Νέμεσις -HW90 .22
Πηνελόπη -HW55 .177
Άρτεμις -Diana52 .22 EXP
Lady Chatterley -BSA S.Star .177
Afrodyte -BSA S.Star .177
Χαρά -BSA RB2 Stutzen .177
Victoria -BSA RB2 Stutzen .22
Erika -Feinwerkbau 300 .177
Patricia -Webley&Scott Osprey Supertarget .177
Mo Chou -BAM 26 .177

Αποσυνδεδεμένος accuracy lover

  • Moderator
  • *****
  • Μηνύματα: 3021
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #12 στις: 10 Ιουνίου, 2009, 22:26:49 μμ »
              Φίλε Άλκη ότι και να πώ για το μήνυμά σου θα είναι σίγουρα λίγο και ελλιπές - λακωνικά και με έμφαση στην ουσία περιέγραψες ένα σωρό πράγματα σε λίγες γραμμές. Η γνώμη σου και η συμβολή σου στην λειτουργία και βελτίωση αυτού εδώ του πρωτόλειου forum για αεροβόλα είναι  σεβαστή και αποδεκτή. Χαίρομαι που αποφάσισες να μοιραστείς τις σκέψεις σου ανοιχτά μαζί μας. Πολλοί ίσως διαφωνήσουν με κάποια σημεία της τοποθέτησής σου - ο χώρος είναι ανοιχτός για πολιτισμένη και σοβαρή συζήτηση. 
                 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
                      Φιλικά,
                 Κώστας

Αποσυνδεδεμένος Χρήστος

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1702
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #13 στις: 10 Ιουνίου, 2009, 23:26:27 μμ »
Συντονιστές κάντε κάτι γιά νά σβηστεί ξανά τό πρώτο μύνημα τού σταθεροστοχίτη old timer  ;D ;D ;D ;D ;D !   
You are talking too much but you are not saying anything !
Τώρα που το κάνατε σαν τα μούτρα σας κοιταχτείτε μεταξύ σας !

Αποσυνδεδεμένος tassos

  • Μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 1797
  • Βολος
Απ: Πρόλογος προς τον αρχάριο
« Απάντηση #14 στις: 18 Ιουνίου, 2009, 09:08:45 πμ »
    SnipAIR  ,  το κείμενό σου είναι καταπληκτικό.
Πιστεύω οτι το κείμενό αυτό  θα έπρεπε να συνοδεύει το καλωσόρισμα σε όλους τους νεοεισερχόμενους στο φόρουμ ή ακόμα να  είναι το ίδιο το καλωσόρισμα.
    Εύγε.
   
ΒΤ-65      75 FP