Δεδομένου ότι η ΣΚΟΕ έχει το BR στις επιλογές της ? (ενεργό-ξενεργό) τότε όσοι θέλουν BR και τις οφθαλμίδες του δεν έχουν παρά να κάνουν ένα σύλλογο BR ή να άλλαξουν το καταστατικό ενός υπάρχοντος να μπούν στην ΣΚΟΕ και απο κεί μέσα να πείσουν την ΣΚΟΕ να πληρώσει συνδρομή στην ομοσπονδία, να φτιαξουν Επιτροπή BR και ταυτόχρονα να στήσει σκοπευτήριο ή χώρο ο σύλλογος ή οι σύλλογοι BR το οποίο εξορίσμού θα διατεθεί στην ΣΚΟΕ. Μετά απο όλα αυτά θα μπορούν να γίνουν και αγώνες BR, πρώτάθλημα BR κλπ.
Φίλε Ειnhorn,κι εγω απο οτι εριξα μια ματια τα δυο αθλήματα που επιτρεπουν τη χρηση Οφθαλμίδας είναι το Running target και Benchrest. Εχεις υπ'όψιν σου καποιος απο τους υφισταμενους συλλογους FT να εχει κανει διαδικασίες τροποποίησης του καταστατικου προκειμενου να ενσωματώσει καποιο απο τα παραπάνω αγωνισματα ? Αν γινει κατι τετοιο προσωπικα γινομαι μελος αυριο και ειμαι διατεθιμενος να κατεβαινω και Αθηνα προκειμενου να κανω βολες με τα όπλα μου. Κατα τη γνωμη μου η προσκόλληση στο γραμμα του νομου - μιλαω πάντα για τη χωρα μας - είναι η σιγουρη οδός για αποτυχία. Η τέλεια προσήλωση στο Νομο αποδίδει τα μεγιστα σε ευνομούμενες πολιτείες Η Ελάδα δεν ανηκει σ'αυτες - αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζήτηση .....ΧαιρετωΔημήτρης
Παράθεση από: stealth στις 14 Σεπτεμβρίου, 2010, 14:06:02 μμΦίλε Ειnhorn,κι εγω απο οτι εριξα μια ματια τα δυο αθλήματα που επιτρεπουν τη χρηση Οφθαλμίδας είναι το Running target και Benchrest. Εχεις υπ'όψιν σου καποιος απο τους υφισταμενους συλλογους FT να εχει κανει διαδικασίες τροποποίησης του καταστατικου προκειμενου να ενσωματώσει καποιο απο τα παραπάνω αγωνισματα ? Αν γινει κατι τετοιο προσωπικα γινομαι μελος αυριο και ειμαι διατεθιμενος να κατεβαινω και Αθηνα προκειμενου να κανω βολες με τα όπλα μου. Κατα τη γνωμη μου η προσκόλληση στο γραμμα του νομου - μιλαω πάντα για τη χωρα μας - είναι η σιγουρη οδός για αποτυχία. Η τέλεια προσήλωση στο Νομο αποδίδει τα μεγιστα σε ευνομούμενες πολιτείες Η Ελάδα δεν ανηκει σ'αυτες - αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζήτηση .....ΧαιρετωΔημήτρης Τι προτεινεις αδιαφορια στο γραμμα του νομου?