ειμαι καινουργιος και σχεδον αποφασισμενος να κυνηγισω με αεροβολο.δεν θελω να εχω καποια σχεση με τα αλλα οπλα διοτι εχω μικρα στο σπιτι και ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο να κρυψω την κανονικη καραμπινα και ταυτοχρονα ειναι πολυ πιο επικινδυνη.θα ηθελα αν ειναι δυνατον να με ενημερωσετε για τις ποινικες κυρωσεις μηπως και αλλαξω γνωμη...
ισως να το διατυπωσα και λανθασμενα.δεν θα ηθελα στο σπιτι να βαλω κανονικο οπλο,αυτο δεν σημαινει οτι μου δινει το δικαιωμα να παρανομισω.ειναι στην δικια μου κριση το αν θα το χρησιμοποιησω "νομιμα" η οχι.εχει αλλαξει κατι στην νομοθεσια? θα με πανε αυτοφορο για αυτο ?χαχα ελεινο ακουγεται.να ρωτησω γνωριζει κανεις αν θα μπορουσα στην βουλγαρια να κινυγησω με αεροβολο ?
ενταξει αμα πιστευετε οτι εγω ειμαι το μαυρο προβατο του φορουμ που μολις ηρθε, τι να πω δικαιωμα σας.μπορειτε να το πιστευετε οσο θελετε αλλα και να πιστευετε πως κανεις απο την δικια σας κοινοτητα ποτε δεν πατησε τα ελληνικα βουνα με αεροβολο.ο νομος ειναι νομος δεν διαφωνω απλα ειναι καπως τελειως χαζος νομος και δεν ξερω αν εχει πραγματικη εφαρμογη,δηλαδη αν μπορουν να σε βαλουν μεσα επειδη βγηκες στο βουνο με το μαρκουτσι σου.