(συνεχεια…)
Και καλα οι της πόλης και οι οσοι το κοντινοτερο που ξερουν απο βουνο και φυση ειναι το παρκο του τετραγωνου της πολης που ζουν....Οι κυνηγοί
??
Αλλοι απο εκει ..... Στο πιο απροσιτο μερος,εχω δει κυπελα απο καφε,αλουμινοχαρτα,κ@λόχαρτα,κ.τ.λ
Οπως επισης και το αλλο,απαραδεκτο φαινομενο...... Ρε μ@λ@κα κυνηγέ που λες οτι αγαπας τη φυση και το παιζεις οικολόγος....
δεν βαρας με πολυβολο ,με καραμπινα ή δικανο βαράς ...μαζεψε ρε καραγκιόζη τις χαρτούσες απο το εδαφος.....
Ποσοι δεν εχετε δει πυραμιδες απο χαρτουσες σε περασματα -κυνηγοτόπια
? Τοσο δυσκολο ειναι ...
Για να μην σας κουραζω,θελω να καταληξω στο οτι βλεπουμε οτι η πλειοψηφία δεν σεβεται τιποτα.....ειναι καλοπερασακηδες και βρωμιάρηδες.....Ποσο πιθανο ειναι να σεβαστουν τα ζωντανά ?
Ολα τα παραπανω ,πρεπει να διορθωθουν παιδια αλλιως περα απο κυνηγους και εκδρομεις,θα βγουν και οι αεροβολιστες-κυνηγοι της πλακας στα βουνα και θα χειροτερεψει το πραγμα...τοσο από τραυματισμενα ζωα οσο και από σκουπιδια.
Καλο ειναι να επιτραπει το αεροβολο αλλα οχι σε βαρος της ηδη βεβαρημενης χλωριδας και πανιδας.Μη βλεπουμε εκτος απο χαμενα νεκρα πουλια και ζωα,και τυφλα,κουτσα και ανικανα να επιβιωσουν......Ενταξει δεν μολυνει το περιβαλλον με τα απειρα σκάγια,οκ αλλα με τα υπολοιπα που αναφερω τι γινεται
?
Ειμαι και κυνηγός και ψαράς.Και μαζευω και τα σκουπιδια μου και τις χαρτούσες μου οταν παω κυνηγι και ψαρεμα.Και σκοτωνω για να φαω κυνηγι.Και το σεβομαι αυτό που σκοτωνω,γιαυτο και σκοτωνω οσα χρειαζομαι.Δεν σκοτωνω για πλακα.
Και χτυπω οσα θα παρω σιγουρα και οχι οτι ναναι οπου ναναι....Εχω σιχαθεί να βλεπω ηλίθια κορμιά κυνηγους που βαρανε σαν αντιαεροπορικα τα πουλια και ζωα και αν δουν ότι είναι δυσκολη η περισυλλογη,δεν μπαινουν στον κοπο….Αστο λεει ,δεν βαριεσαι,μη χασουμε αυτά που ερχονται….
Κρεας και ψαρι τρωω απο οτι πιανω κατα 70%.Ψαρι πολύ συχνά.Τα υπολοιπα αναγκαστικα απο τα ετοιμα του πολιτισμου μας....Κυριως χορταρικα και ζυμαρικα χτυπαω
Οσοι θεωρουν το κυνηγι σπορ ,κατα μενα εχουν καποια διανοητικη καθυστερηση.Ειναι δυνατον να αποκαλεις σπορ το να σκοτωνεις?
Θα παω το κυνηγι μου μια το πολυ 2 φορες την εβδομαδα(οταν επιτρεπεται) ,θα χτυπησω π.χ καμμια 10αρια τσιχλοκοτσυφα,κανα λαγό και μπεκατσα πιο σπάνια ,θα κατσω να αναψω φωτιά,θα τα καθαρισω ,θα τα ψησω και θα τα φαω.Το ιδιο και με τα ψαρια.Θα κρατησω κανα 3-4 κομματια για το σπιτι που θα μαγειρευτουν την ιδια μερα η την επομενη.Δεν γεμιζω καταψυκτες.Ετσι το βλεπω το κυνηγι,ψαρεμα εγω,και το απολαμβάνω.Οπως πιστευω οτι πρεπει να ειναι.
Μακαρι να κυνηγουσαν οι πιο πολλι με αεροβολο…..πιο λιγες επιτυχίες,πιο δυσκολες,δεν θα γινοταν η εξολόθρευση που γινεται σημερα…
Σου λεει ο άλλος είναι κυνηγός…….εχει μισο μετρο κοιλιά,είναι 30 κιλα υπερβαρος ,και εμφανιζεται με καμμια 50αρια τσιχλοκοτσυφα που βαρεσε στο καρτέρι (νομιμα η μη) ,κανα λαγό που εβγαλε με το τζιπ το βραδυ (γιατι ουτε παγιδα δεν είναι ικανος να βαλει,δεν ξερει ουτε το ιχνος του λαγου για να βρει το δρομολογιο του…) ,ε
Το κυνήγι ,το παληκαρίσιο και αυθεντικο θελει να χεις και κότσια ….
Αυτα απο μενα.Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα,προσπαθησα να πω οσα μου βγηκαν σχετικα με το θεμα και σε σχεση με οσα ηδη αναφερθηκαν.Εξαλλου ειμαι νεος στο φορουμ,δικαιουμαι καποια φάουλ.....