Μήπως να συντάξω εγώ μιά ιστοριούλα;
Αυτοί δεν είναι διατεθημένοι να διαβάσουν μία λέξη, όχι ολόκληρο βιβλίο! Οι εικόνες στις πόρτες των wc ανακαλύφθηκαν για τους κρατικούς υπαλλήλους. Όταν είχε λέξεις κατουρούσαν σε όποια νά'ναι!
Όχι πολύ μεγάλο πάντως γιατί θα ζητάν επίδομα γυρίσματος τρίτης σελίδας!
Παράθεση από: Eliminator στις 07 Φεβρουαρίου, 2010, 15:25:53 μμ Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας??Αν και ένα απλό επίδομα ανεργίας χρειάζονται μερικοί από αυτούς......Σιγα να μην παρουν και ανεργιας, να πληρωνουν και απο πανω πρεπει.
Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας??Αν και ένα απλό επίδομα ανεργίας χρειάζονται μερικοί από αυτούς......
Παρ'ολα αυτά φίλοι μου πιστεύω πως μια μέρα υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να υλοποιηθεί το κυνήγι με αεροβόλο.Σε γενικές γραμμές μοιάζει ο κόσμος του αεροβόλου να συσπειρώνεται και αυτό μπορεί να βοηθήσει σε διάφορους τομείς με θέμα τα αεροβόλα. Ξεκινώντας από τη σκοπευτική χρήση μέχρι το κυνήγι.Shotgun ευχαριστώ για την απάντηση.
Φίλε μου, δεν συμφωνώ σε τίποτα, αλλά δε θα έγραφα εάν δεν ανέφερες μέσα στα υπόλοιπα ταλαίπωρα ζώα που τους έχουμε καταστρέψει το φυσικό περιβάλλον που ζούσαν, κ τα σκυλιά που δεν έχουν καμία πιθανότητα επιβίωσης κ αναπαραγωγής στη φύση. Αυτά τα "επιβλαβή" είναι καθαρά δικό μας δημιούργημα. Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται για κινητούς στόχους έχω πρόχειρα μερικά σκυλιά που κάτι ασυνείδητοι πέταξαν... ρε, δεν ντρεπόμαστε, λέω 'γω...
Επειδή φαντάζομαι ότι ανήκω στη μειοψηφία θα αναγκαστώ να συμφωνήσω μαζί σας κ να προτείνω να προσθέσουμε επίσης τους ανάπηρους, τους άνεργους, τους φορείς του AIDS κ.λπ. στα "επιβλαβή"...