Τέλος όταν προσέρχεσαι σε μια διαπραγμάτευση, βασικος κανόνας είναι - ιδίως αν συνομιλείς με άσχετους, μικρονοϊκούς κλπ "αρμόδιους" - να παρουσιάζεις το μέγιστο των απαιτήσεων σου. Τοτε ίσως καταφερεις να πάρεις κατι (η λογικοη του "δώστε τους κάτι για να μη χασουμε και τους ψήφους". Αν κάποιος δεν ενδιαφερεται για το κυνήγι με αεροβόλο "οφείλει" να το υποστηρίζει γιατι έτσι ισως φερει πιο κοντα την ελεύθερη σκοπευτική χρήση του.Ειμαστε πολύ λίγοι για να φρονουμε διαφορετικά .....Δημητρης
Χαιρετω,Κατ' αρχήν η ιδέα της διάκρισης της χρήσης του αεροβόλου σε σκοπευτική και κυνηγετικη είναι λάθος τόσο απο λογική άποψη όσο και απο άποψη τακτικής. Το αεροβόλο είναι όπλο και δεν κατανοώ γιατι θα πρεπει να περιοριζεται η χρήση του στο σκοπευτήριο Μήπως αυτό γίνεται για τα λειόκαννα ? Οι μονοι περιορισμοι στην κυνηγηικηχρήση θα έπρεπε να είναι η κατοχή κυνηγετικής άδειας και το είδος τω επιτρεπόμενων (για την ισχυ του όπλου) θηραματων.
Αν κάποιος δεν ενδιαφερεται για το κυνήγι με αεροβόλο "οφείλει" να το υποστηρίζει γιατι έτσι ισως φερει πιο κοντα την ελεύθερη σκοπευτική χρήση του.Ειμαστε πολύ λίγοι για να φρονουμε διαφορετικά .....Δημητρης
Να πω ότι δεν ειμαι αντίθετος με το κυνήγι,κάθε άλλο θα έλεγα,είμαι υπέρμαχος του σωστού κυνηγιού που δυστυχώς στην χωρά μας μόνο αυτό δεν διαπιστώνω.
Παράθεση από: GEORGEGR στις 31 Αυγούστου, 2010, 19:49:24 μμΝα πω ότι δεν ειμαι αντίθετος με το κυνήγι,κάθε άλλο θα έλεγα,είμαι υπέρμαχος του σωστού κυνηγιού που δυστυχώς στην χωρά μας μόνο αυτό δεν διαπιστώνω. Είναι πολύ δύσκολο να ορίσεις "σωστό" τρόπο διεξαγωγής ενός...χόμπυ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. Πηγαινε σε ενα χωρο συναθροισης κυνηγων και πες μου ποσα βαλσαμωμενα απαγορευμενα θηραματα θα βρεις
Ξεχνάμε και κάτι άλλο.Ίσως το κυνήγι απαγορεύεται γιατί ο νομοθέτης έχοντας στο μυαλό του ένα αεροβόλο,έχει ένα ολυμπιακό αεροβόλο με την συνεπαγόμενη δύναμή του,άρα και την μειωμένη πιθανότητα να φέρει καίριο πλήγμα στο θήραμα.Αν κάποιος τον πληροφορίσει ότι υπάρχουν και 30λιβρά αεροβόλα(τα οποία είναι ικανά για ένα καίριο πλήγμα),μήπως υπάρξουν έπειτα και περιορισμοί στίς δυνάμεις έως και απαγορεύσεις;