Παράθεση από: oldtimer στις 15 Μαρτίου, 2010, 21:10:42 μμΜπαμπη και Γιωργο,ξερουμε αν συνεχιζει να στελνει κανονικα οπλα χωρις "ησυχαστηρια" ??Παράθεση από: luger42 στις 15 Μαρτίου, 2010, 21:17:09 μμγιατι δεν στελνουν τα οπλα χωρις σιωπητηριαυτο ειναι νομιμο στα σιγουρα, το ρωτησε κανεις ?Αυτο νομιζω πως μονο ο Lloyd μπορει να το διευκρινησει πλεον. Σε καθε περιπτωση επιμενω να αναφερθει το ονομα δημοσια και να μας δωσει και ο ''αντιπροσωπος'' την δικη του αποψη.
Μπαμπη και Γιωργο,ξερουμε αν συνεχιζει να στελνει κανονικα οπλα χωρις "ησυχαστηρια" ??
γιατι δεν στελνουν τα οπλα χωρις σιωπητηριαυτο ειναι νομιμο στα σιγουρα, το ρωτησε κανεις ?
Πολυ σωστα τα λεει ο sal4680461 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ EMAIL Σε καθε θεμα εδω μεσαΑΝΤΕ και κανα Γιαουρτακι στην DIANA ετσι για το καλο
Κυριοι το θεμα προχωρισε παρα περα.Αυτο τον καιρο ειχα κανει και εγω μια παραγγελεια για αεροβολο απο το BAR.Μολις τωρα ελαβα mail απο τον Lloyd ο οποιος με τα λυπης του μου δυλωσε οτι δεν θα ξαναστειλουν οπλα στην Ελλαδα.Αυτο συμβαινει επειδη καποιος αντιπροσωπος της Ελλαδας του κατειγγειλε στην Ιντερπολ οτι στελνουν οπλα με σιγαστηρα στην Ελλαδα.Μετα το εψαξαν και οι ιδιοι με την νομοθεσια της χωρας μας και ειδαν οτι χρειαζονται αδεια για να τα στελνουν. Ετσι τελικα και μετα που εστειλαν ενα εκατομμυριο οπλα χωρις αδεια τωρα σταματανε να στελνουν!Απο συζητισεις που ειχα με τον Lloyd μεχρι να γινει η παραγγελια μου αλλα και απο πολυ παλαιοτερα μου εχει πει ποιος ειναι ο αντιπροσωπος που "προωθει" τοσο σθαιναρα τον αεροβολισμο στην Ελλαδα. Τωρα θα μου πει κανεις, αυτος την τσεπη του κοιταει και εχει και δικαιο. Εμεις την πληρωνουμε ομως οπως καθε φορα!Και ειχα παραγγειλει ενα κουκλι την τρελα μου μεσα................
Ψυχραιμία. Προέχει νά διευκρινησθεί αν γιά όλα τά άλλα όπλα, δέν υπάρχει πρόβλημα.Επίσης αν αποστέλλονται χωρίς μειωτήρες κρότου .Τό εμπάργκο είναι αυτονόητο καί υποχρεωσή μας.Χοντράδες καί χαρακτηρισμοί σωστά γράφτηκε ότι πρέπει να τά αποφύγουμε.Προσωπικά προτιμώ ρίψη γιαουρτιού σέ πήλινη συσκευασία. ΥΓΚΚΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
καλυτερα θα ηταν οποιος θελει το ονομα του κυριου οποιος γνωριζει να το στιλει σε πμ!!!
Προφανώς θα ισχύει και για τον ίδιο εν λόγο "αντιπρόσωπο -έμπορο" αν θα πουλάει full shrouded όπλα έτοιμα από το εργοστάσιο από εδώ και στο εξής στην ελληνική αγορά ?Αν όντως ισχύει αυτό με το BAR θα πρέπει να απαγορευτεί και στον ίδιο να τα πουλάει, μήπως θα πρέπει να ενημερώσουμε τους αρμοδίους και εμείς με την σειρά μας ?Ίσως και το ΒΑR για να προβεί και αυτό στους ανάλογους αρμόδιους .