.............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........
Παράθεση από: Eliminator στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:25:54 μμ .............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........Aυτο το δικαιωμα μολις μας αφαιρεθηκε
Aυτο το δικαιωμα μολις μας αφαιρεθηκε
Dear George It was very good to talk to you today and clear up this mess regarding our company and allegations being made against us. I accept that you have nothing to do with this. It seems the person who has rung and e-mailed us is pretending to be the Air arms importer and making many threats.The reason is that we were lead to believe we could export any airguns to Greece, unfortunately we have now found that that are certain guns we cannot ship as well as silencers and a few other items, so indeed, the person pretending to the importer was correct. We do not want to break the law and now we understand, thanks in part to your advice, we will take steps to make sure we follow the law.I am very sorry to hear that you have been accused of causing this trouble on the forums, I want you to understand that i have never mentioned your name or business. It seems that because I told a customer that the guy who rang us claimed to be the importer that people now think it is you. I would like you to publish this e-mail on the forum to prove it is not you in my opinion . If any forum member still does not believe you please ask them to talk to me and I will confirm you have had nothing to do with this.I appeciate your advice and help on this matter, it has been very difficult to find out this information so I am indebted to you. I hope the guys on your forum understand and accept that you are a good guy . Best wishes p.s G96 blueing is £5.50 a bottle , they are 85gram bottlesLloyd Blackpool Air Rifles Ltd103-105 Elizabeth StreetBlackpoolLancsFy1 3lz Telephone sales 01253 622863sales/enquiries 01253 627720International sales 00 44 1253 627720Fax 01253 622890E-mail sales@airgunbuyer.comWebsite www.airgunbuyer.com βγαλτε μονοι σας τωρα τα συμπερασματα σας.ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ
Παράθεση από: manolkok στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:30:45 μμΠαράθεση από: Eliminator στις 16 Μαρτίου, 2010, 19:25:54 μμ .............Είναι δικαίωμά μας να αγοράζουμε από όπου θέλουμε ..........Aυτο το δικαιωμα μολις μας αφαιρεθηκε σημερα μου εστειλε το BAR ειδοποιηση για το paypal θα ενημερωσω εκ νεου μολις εχω νεα νομιζω ομως οτι η αγορα του πιστολιου θα ολοκληρωθει κανονικα αρα δε μας το εχουν αφαιρεσει ακομα!θα ενημερωσω για την προοδο μεχρι τη παραλαβη!
Παράθεση από: Eliminator στις 16 Μαρτίου, 2010, 17:02:37 μμΕγώ λυπάμαι που πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας σε αυτό το forum. Προσπάθησα να πείσω να μην προτρέχουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα και λυπάμαι που απέτυχα. Χαίρομαι που το θέμα ξεκαθάρισε όσο αφορά τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Περιμένω να αποκαλυφθεί ο πραγματικός.Γιωργο απο οτι καταλαβα που μιλησαμε ο στοχος δεν ηταν το BAR αλλα εγω το θεμα ειναι οτι παρακαλω τον AVARI να δει τι θα γινει μεολες αυτες τις σελιδες που με λενε ρουφιανο και μονο σε αυτο το τελευταιο ε-μαιλ του LIoyd δικαιωνομαι.Α ξεχασα το εγραψε γιατι τον απειλησα να του ριξω πυρηνικα στο μαγαζι του !!!!
Εγώ λυπάμαι που πρέπει να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας σε αυτό το forum. Προσπάθησα να πείσω να μην προτρέχουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα και λυπάμαι που απέτυχα. Χαίρομαι που το θέμα ξεκαθάρισε όσο αφορά τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο. Περιμένω να αποκαλυφθεί ο πραγματικός.
Γιωργο εσυ ειπες του Lloyd οτι χρειαζεται να του στειλω αντιγραφω της δικης μου αδειας κατοχης αεροβολου?Αν ναι, τι ειναι αυτο το πραγμα που πρεπει να του στειλω? Μιας και αδεια αεροβολου στην Ελλαδα απ'οσο ξερω, δεν υπαρχει.........