Εγώ πάντως αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα στρεφόμουν δικαστικά εναντίον των οργάνων γιατί το όπλο δεν είναι απομίμηση αλλά αεροβόλο κ γιατί δεν υπάρχει δελτίο κατοχής για αεροβόλα, επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι κ μέλος σκοπευτικού συλλόγου για την κατοχή του. Κ νομίζω ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το μεταφέρεις από το ένα σπίτι σου στο άλλο ή πιθανότοτα κ προς κάποιον αγοραστή ή για σέρβις ή για οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων. Θα μπορούσες να τους κατηγορήσεις για παράβαση καθήκοντος, υπερβάλλοντα ζήλο κ άγνοια νόμων κ να ζητήσεις την ηθική κ οικονομική ικανοποίησή σου, ψυχική οδύνη κ τα ρέστα...
H κατάληξη αυτής της υπόθεσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους μας, αφού μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο για μελλοντικές περιπτώσεις.
Απο το κατηγορητήριο φαίνεται οτι πρόκειται για άγνοια των αστυνομικών οργάνων και ακόμη μεγαλύτερη του εισαγγελέα. Αν για το πολίτρη δεν νοείται άγνοια νόμου, φαντασθέιτε για τους εισαγγελέις......ήμαρτον..τα περι ρεπλικάς δεν μου φαίνονται οτι ευσταθούν. Οταν δίνεται ΑΔΕΙΑ εισαγωγής για αεροβόλο που ΜΟΙΑΖΕΙ με πραγματικό είναι γνωστο στα "οργανα". Τελος πάντων επειδή ζουμε στην χώρα του παραλόγου, αν θέλεις βοήθεια φίλε tsou, μπορούμε να σου συστήσουμε δικηγόρους εξειδικευμένους στα θέματα όπλων. Στειλε πμ.