Τζάμπα '' χαλάστηκες '' πιστεύοντας οτι δεν σου δώθηκε η ανάλογη σημασία στο ερώτημα που έκανες. Κατ αρχάς πιστεύω οτι διαβάζοντας σχετικά θεματάκια για το όπλο σου και τις βολιδες γενικά θα επαιρνες την απάντηση που ήθελες. Το φόρουμ είναι μια απλή συζήτηση , όποιος θέλει κι αν γνωρίζει κάτι - απαντά. Δεν πιστεύω πως κάποιος γνώριζε την ακριβή απάντηση που ήθελες και δεν σου απάντησε για κάποιο λόγο. Ίσως και οι γνωρίζοντες την σωστή απάντηση να μην διάβασαν το ερώτημά σου έγκαιρα. Πάντως το οτι τα ''ρίχνεις'' στους συντονιστές που δεν φρόντισαν να σου δοθεί απάντηση δεν είναι σωστό. Μια ερώτηση στο φόρουμ δεν είναι δεσμευτική για κανέναν. Οποιος γνωρίζει απαντά . Οι συντονιστές είναι για να συντονίζουν και να βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ. Σε κανέναν δεν επιβάλλεται να τρέξει για να απαντηθεί ένα ερώτημα. Τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και μην συγκρίνεις το φόρουμ με μια δημόσια υπηρεσία που οι υπάλληλοί της είναι υποχρεωμένοι να δώσουν λύση στο θέμα σου μετά από αίτησή σου σε εύλογο χρονικό διάστημα. Απεναντίας έχει παρατηρηθεί , πολλά μέλη αντί να προτείνουν σε κάποιον να διαβάσει το φόρουμ να κάνουν οι ίδιοι αναζήτηση στο φόρουμ και να προσφερουν στον ενδιαφερόμενο έτοιμες τις ακριβείς παραθέσεις θεμάτων που χρειάζονται κατα περίπτωση. Συνεχίζοντας να μετέχεις στο φόρουμ θα διαπιστώσεις και σύ οτι τα πράγματα είναι έτσι όπως στα γράφω.
Εγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον Στέλιο ότι ένα καλομεταχειρισμένο επώνυμο όπλο είναι πολύ καλύτερο από ένα καινούργιο όχι τόσο καλής ποιότητας. Και αυτό έχει ξανασυζητηθεί πολλές φορές εδώ μέσα. Το φθηνό όπλο με τις μετατροπές θα σου βγει ακριβότερο από το επώνυμο.Και απ' ότι βλέπω και από την υπογραφή σου φίλε agior και εσύ έχεις επιλέξει την ναυαρχίδα των ελατηρίων .Βέβαια τα παραπάνω πιστεύω ότι ισχύουν περισσότερο σε όπλα ελατηρίου γιατί σε pcp που εκεί τίθεται θέμα ασφάλειας λόγω μεγάλων πιέσεων θα ήμουνα επιφυλακτικός σχετικά με την κατάσταση του και την χρήση του από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Δε λεω οτι εχω κατσει κ εχω διαβασει ενα προς ενα ολα τα θεματα του φορουμ, ομως εχω διαβασει αρκετα κ τουλαχιστον αυτο περι hatsan. Δεν υπηρχε κατι αναλογο ωστε να βρω απαντηση μονος μου. Στην τελικη οπως ειπα ειμαι φρεσκος στο χωρο κ ενθουσιασμενος απο το γεγονος οτι πηρα ενα χ αεροβολο θελω να το τεσταρω κ χρειαζομαι οσο το δυνατον πιο αμεσα καποιες συμβουλες (ξερετε φανταζομαι πως ειναι να εχεις για πρωτη φορα κατι δικο σου στα χερια, όλοι το περασατε) κ εφοσον κανενας απο τον κυκλο μου δεν ασχολειται ζηταω βοηθεια απο τους ειδικους.Και ρωταω εγω, δε θα μπορουσε καποιος αρμοδιος να μου πει: κοιτα νεο, η απαντηση για το ζητημα σου βρισκεται στο εξης....topic και ολα καλως, κατι το οποιο δεν εγινε.