Κάποια στιγμή θα ανέβουν και οι φωτογραφίες, στο μεταξύ όμως, τώρα που μια όμορφη μέρα έφτασε στο τέλος της, θέλω δημόσια να συγχαρώ τους διοργανωτές του σημερινού αγώνα - Eliasfot & Destro - για την
ΑΨΟΓΗ διοργάνωση και την
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ διεξαγωγή !!!
Χωροταξικά, αισθητικά και λειτουργικά τα πάντα ήταν υπεράνω κάθε κριτικής και με την εμπειρία που έχω από την παρουσία μου σε όλους τους αγώνες του ΑΟΦΑ της τελευταίας διετίας, τολμώ να πώ ότι ο σημερινός, ήταν
ο καλύτερος αγώνας που έχει γίνει ως τώρα... μέχρι τον επόμενο εύχομαι και ελπίζω
Ανεβάσατε τον πήχυ πολύ ψηλά !!!
Από αγωνιστικής πλευράς, μάλλον τελικά το άθλημα αποδείχτηκε δύσκολο... φύσαγε κιόλας, αλλά το παλέψαμε με κέφι, γέλιο και προ πάντων με
ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Θεωρώ επίσης σημαντική επιτυχία ότι και πάλι παραβρέθηκαν "μακρυνοί" φίλοι, οι συνήθεις ύποπτοι, αλλά και φίλοι από την Καλαμάτα, καθώς και νέο Θεσσαλικό αίμα, υπό την καθοδήγηση του Grandmaster, που με νεανικό ενθουσιασμό, ώριμη κρίση και σταθερό χέρι, μας πήρε τα σώβρακα (ευτυχώς έπαιξε εκτός συναγωνισμού
)
Και βέβαια, ο "αγών" κατά την προσφιλή μας συνήθεια συνεχίστηκε στο τραπέζι, όπου για μια ακόμα φορά, εκείνες οι ψητές πατατούλες ήταν μπουκιά και συγχώριο...
Και εις άλλα με υγεία