Χ_σ_ τους μ@λ@κες κ ακύρωσε την παραγγελία τώρα. Α, κ ρώτα τους πόσα ζώα έχουν στο κοπάδι... γιατί μάλλον με τσομπάνηδες έχεις μπλέξει...
Για ποιο λογο θα επικοινωνησει μαζι σου το τελωνειο? Αφου ερχεται απο χωρα της ΕΟΚ δεν περναει τελωνειο, εκτος αν αλλαξε κατι.Στο τελωνειο (αν τελικα ειδοποιηθεις απο εκει) θα σου ζητησουν αναλογα με τον υπαλληλο και ποσο θα ασχοληθει μαζι σου, απο μερικα ευρω φορο εως αδεια εισοδου.
Ας είμαστε λίγο ουσιαστικοί,Σας έχουν κάνει ποτε έλεγχο (στο αμάξι, στο σκοπευτήριο κτλ) και τι σας είπαν όταν είδαν ότι έχετε Οφθαλμίδιο πάνω στο αεροβόλο?
λοιπον επειδη προσπαθησα να το ψαξω για νομιμη αδεια για διοπτρα υπαρχουν μονο δυο τροποι για να γινει....1 να γραφτεις σε σκοπευτικο συλογο της σκοε για 6 μηνες και να συμετασχεις σε αγωνες κινουμενου στοχου στα 10 μετρα αλλα η παγιδα εινε πως μπορεις να συμετεχεις μονο με τα αγονιστικα αεροβολα που οριζει το α8λημα οποτε δεν πεζει .....αν ολα αυτα γινουν χρειαζεται χαρτι απο πα8ολογο πως εισαι σωματικα και πνευματικα υγιεις και 4 εγχρομες φοτογραφιες για να γινει η αιτηση αλλα 8α μπορειτε μονο στο αεροβολο του α8ληματος να την χρησιμοπιοιτε το οποιο εχει περιορισμους στις ποδολιβρες δεν θυμαμαι ποσο μου ειπαν ...πηγες ΑΤ περιστεριου , σκοπευτικος συλογος περιστεριουο δευτερος τροπος ειναι ολα οσα εχουν να κανουν με τις φοτο ,γιατρο ,6 μηνεσ σκοπευτικο συλογο της σκοε και να παρεις μερος σε ενα αγωνισμα με λειοκανες καραμπινες νομιζω που παλι δεν πεζει ...... πηγες ΑΤ περιστεριου και σκοπευτικοσ συλογος ηλειου τελος επειδη στο ΑΤ περιστεριου οταν μου ειπαν να παρω μερος στους αγωνες και να γραφτω για 6 μηνες τους ρωτησα και πως 8α παρω μερος αμα δεν εχω διοπτρα που χρειαζετε το αθλημα .... μετα απο 5 δευτ σιγη μου λεει γραψου 6 μηνες και 8α δουμε τι 8α κανουμε να την στειλουμε την αιτηση .....οποτε πηρα στην ΓΑΔΑ με συνδεσαν με το τμημα οπλων και εκρηκτικων μετα απο 5 λεπτα συζητηση καταληξαμε πως δεν υπαρχει νομιμος τροπος αν δεν αλαξει η νομοθεσια.ελπιζω να φανηκα χρησιμως απο την εμπειρια μου.
shadow δεν θυμαμαι πιο α8λημα μου ειπαν με καραμπινες παντως υπαρχει καπιο που χρησιμοποιει διοπτρα και μπορεις με αυτο να παρεις αδεια απλως δεν εδωσα βαση στο πιο γιατι δεν εχω καραμπινα, το ιδιο με το αεροβολο ... και η διοπτα στο α8λημα με το αεροβολο πρεπει να ειναι μεχρι χ24 νομιζω κατι τετιο μου ειπαν απλος δεν εδωσα πολυ βαση γιατι δεν με αφορουσε.Το 8εμα ειναι πως ακομα και αν καπιως μπορεσει με αφτους τουσ δυο τροπους να παρει αδεια αν πεσεις πανω σε περιεργο παλι μπορει να σου κανει ζημια καθωτη η διοπτρα 8α προωρηζετε για τα δυο οπλα των αγωνισματων και οχι για το αεροβολο που γουσταρει.