Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με το Σπύρο. Ίσως κι εγώ να παρασύρθηκα ονομάζοντας μόνο τους 2 φίλους μας και μπήκα σε αυτή τη παγίδα από ταπεινότητα, θέλοντας να αναδείξω περισσότερο την αξιοπρεπή παρουσία μας παρά τα ίδια τα αποτελέσματα.
Φυσικά την επιτυχή έκβαση τη μοιραζόμαστε όλοι μαζί. Μέλη του ΑΟΦΑ και μη, δε θα μπορούσε αλλιώς, αρκεί να ξαναδιαβάσει κανείς τα συγκινητικά σας μηνύματα. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν για να είμαστε εμείς στη Τσεχία και είναι πολλοί. Παρακαλώ πολύ μη παρεξήγησει κανείς τα γραπτά μου, είχα πολύ μεγάλη χαρά και σκεφτόμουν πόσο κοντά έφτασα με 1 +1 καρτέλες 248 στις 2 κατηγορίες. Δεν αισθάνομαι καλύτερος σας, σας διάβαζα και ήθελα να πετύχω το καλύτερο δυνατό για όλους μας.
Επιτρέψτε μου όμως να σας διαβιβάσω και το ιδιαίτερα ομαδικό πνεύμα που κυριάρχησε μεταξύ μας κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στη διοργάνωση. Παραμένω στο εξωτερικό και μέχρι να επιστρέψω μπορεί να ξεθυμάνουν κάποια πράγματα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το καθένα ξεχωριστά.
Πρώτα απ' όλα τη Σεβαστή, τη γυναίκα μου. Έχει σταθεί δίπλα μου όχι μόνο ανεχόμενη πολύ από το χρόνο που της κλέβω με την ενασχόληση μου αλλά στηρίζοντας με στις χαρές αλλά και στις στεναχώριες που μου έχει "δωρίσει" ο αεροβολισμός.
Σειρά έχει ο Σπύρος που με το ήθος και το ύφος του είναι οτι καλύτερο μπορείς να έχεις ως Αρχηγό αποστολής. Μαζί του αισθάνεσαι ασφάλεια σε σχέση με τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Του το έχω πει και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ξαναπώ και δημοσίως, στήριξα, στηρίζω και θα στηρίζω τις αποφάσεις του αλλά και τις επιθυμίες του, ακόμη και όταν δεν ταυτίζομαι μαζί του γιατί για μένα ο παράγοντας "άνθρωπός" είναι ο σημαντικότερος όλων και ο "άνθρωπος" Σπύρος είναι σημαντικότερος για μένα από το να υλοποιούνται τα πράγματα όπως εγώ θα ήθελα. Χρειάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά οι ευχές και η καθοδήγηση του έμεινε μαζί μας.
Μετά θέλω να ευχαριστήσω το Νικόλα δημοσίως γιατί υπήρξε στιγμή που η κούραση του αποτυπώθηκε στο πρόσωπο του όταν προσπαθούσε να σταθεί άξια στο αγωνιστικό πρόγραμμά της ημέρας και επιστρέφοντας είχε 1 ώρα ή και λιγότερο να κάνει ένα ντους και να πάει ως αντικαταστάτης του Σπύρου να μας εκπροσωπήσει και να μας μεταφέρει πληροφορίες για την επόμενη μέρα ή ακόμη και για τις σκέψεις της Ομοσπονδίας για μελλοντικούς της σχεδιασμούς σε σχέση με το BR. Υπήρξε και μέρα που δεν έφαγε καθόλου. Τον ευχαριστώ επίσης για τον τρόπο που υπερασπίστηκε -κερδιζοντας- την ένσταση που έγινε σε βάρος μου, το έκανε σαν να επρόκειτο για τον ίδιο του τον εαυτό.
Ακολουθεί ένας από τους καλούς μου φίλους πια, ο Σωτήρης, οι συζητήσεις με τον Σωτήρη είναι μια απόλαυσή, το ίδιο τον απολάμβαναν και οι ξένοι. Ο Σωτήρης με κράτησε συγκεντρωμένο στο σκοπό μας και με συγκίνησε η αποφασιστικότητα του να αλλάξει τα δεδομένα της στιγμής.
Τέλος ο Βασίλης με τον οποίο είμαστε φίλοι πολύ καιρό τώρα. Ο Βασίλης βίωσε μια σειρά ατυχιών τις οποίες εκμεταλευτήκαμε με "πειράγματα". Σε ένα τέτοιο επίπεδο αγώνα θα έλεγα πως θα μπορούσε να εκνευριστεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να παρασύρει κι εμας. Προσπάθησε πολύ να δώσει λύσεις, κατάλαβε εγκαίρως οτι δε θα πάει σύμφωνα με τις δυνατότητες του και έθεσε τον εαυτό του εκτός ομαδικής βαθμολογίας για να σταθεί η σημαία μας ψηλά!
Πείτε μου τώρα, ποια ομάδα θα λειτουργούσε καλύτερα από αυτή;
Αυτοί είμαστε οι Έλληνές και πιστεύω κι εγώ πως σε επόμενη συμμετοχή μας θα είμαστε στη 5άδα του πίνακα και στη κορυφή της αξιοπρέπειας.