...κανείς δεν διαφωνεί μαζί σου, όμως ας κρατάμε επιφυλακτικά κάποιους χαρακτηρισμούς......δεν είμαστε οι μόνοι ριγμένοι σε αυτόν τον αλάνθαστο κόσμο
Η δικια μου η γνωμη ειναι οτι στο νομο αναφερουν τα αεροβολα αλλα εχουν ξεχασει το θεμα της κατοχης και χρησης. Εαν καποια στιγμη καταλαβουν οτι θα βγαλουν χρημα τοτε ολα θα γινουν αλλα προς το χειροτερο για το χομπυ μας. Δεν θα ηταν καλυτερα να αφησουμε στην ακρη αυτη την συζητηση και να απολαυσουμε το χομπυ μας γιατι και οι...τοιχοι εχουν αυτια.
Άλλο οπλοκατοχή και άλλο οπλοφορία. Έχω καθυστερήσει με τα νομικά αλλά θα το βολέψω.
Παράθεση από: panik στις 05 Οκτωβρίου, 2013, 13:21:48 μμΗ δικια μου η γνωμη ειναι οτι στο νομο αναφερουν τα αεροβολα αλλα εχουν ξεχασει το θεμα της κατοχης και χρησης. Εαν καποια στιγμη καταλαβουν οτι θα βγαλουν χρημα τοτε ολα θα γινουν αλλα προς το χειροτερο για το χομπυ μας. Δεν θα ηταν καλυτερα να αφησουμε στην ακρη αυτη την συζητηση και να απολαυσουμε το χομπυ μας γιατι και οι...τοιχοι εχουν αυτια.τι προτιμας ενα παραβολο 10 ευρω το χρονο ανα οπλο ή την συλληψη για οπλοκατοχη και το τρεξιμο ασχετα αν στο τελος αθωωθεις?