Κατοπιν ωριμου σκεψεως και πολυημερου ερευνης ευρισκομαι εις την ευχαριστον θεσιν να σας ανακοινωσω οτι προεβην εις στο (απονενοημενον) διαβημα και χθες το απογευμα πηρα τηλεφωνο τον μηλιδωνη και χωρις πολλα λογια παραγγειλα το 95αρι το λουξους σε 4,5 διαμετρημα, το οποιον κατα τα λεγομενα του θα εχω στα χερια μου μεσουσης της εβδομαδος!! για να λεμε και την σκληρη αληθεια, αρχικα σκεφτομουν να κανω την αγορα μετα τα χριστουγεννα και αφου θα εχω ξεμπλεξει και με το ραβδισμα των ελιων αλλα.............δεν κρατηθηκα ρε παιδια!!!! Το κακο τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι δεν θα εχω χρονο να το ριξω πριν τις γιορτες και θα το λειωσω στο μπανιστηρι και το χαιδολογημα!!!! τελος παντων....... Νεοτερα οταν θα το εχω στα χερια μου..... Τωρα παω για δουλεια! Τις καλημερες μουΦιλικα Χαρης
... και πολύ καλά έκανες, να το ευχαριστηθείς εις το έπακρο, να σε σίγουρος όλο και θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο και για αυτό (αυτές οι ελιές μας έχουν ''φάει'' )
Παράθεση από: ΜΑΥΡΟΛΥΚΟΣ στις 22 Νοεμβρίου, 2014, 05:38:53 πμΚατοπιν ωριμου σκεψεως και πολυημερου ερευνης ευρισκομαι εις την ευχαριστον θεσιν να σας ανακοινωσω οτι προεβην εις στο (απονενοημενον) διαβημα και χθες το απογευμα πηρα τηλεφωνο τον μηλιδωνη και χωρις πολλα λογια παραγγειλα το 95αρι το λουξους σε 4,5 διαμετρημα, το οποιον κατα τα λεγομενα του θα εχω στα χερια μου μεσουσης της εβδομαδος!! για να λεμε και την σκληρη αληθεια, αρχικα σκεφτομουν να κανω την αγορα μετα τα χριστουγεννα και αφου θα εχω ξεμπλεξει και με το ραβδισμα των ελιων αλλα.............δεν κρατηθηκα ρε παιδια!!!! Το κακο τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι δεν θα εχω χρονο να το ριξω πριν τις γιορτες και θα το λειωσω στο μπανιστηρι και το χαιδολογημα!!!! τελος παντων....... Νεοτερα οταν θα το εχω στα χερια μου..... Τωρα παω για δουλεια! Τις καλημερες μουΦιλικα ΧαρηςΚαλως να το δεχτεις το ΕΡΓΑΛΕΙΟ με κεφαλαια γραματα.Οσο για το μπανιστηρι και το χαιδολογημα βαλε και κανενα κουτι σφαιρακια στο μαξιλαρι σου και ολα τα αλλα αστα στον Μορφεα
Παράθεση από: iraklis2010 στις 22 Νοεμβρίου, 2014, 18:56:17 μμΠαράθεση από: ΜΑΥΡΟΛΥΚΟΣ στις 22 Νοεμβρίου, 2014, 05:38:53 πμΚατοπιν ωριμου σκεψεως και πολυημερου ερευνης ευρισκομαι εις την ευχαριστον θεσιν να σας ανακοινωσω οτι προεβην εις στο (απονενοημενον) διαβημα και χθες το απογευμα πηρα τηλεφωνο τον μηλιδωνη και χωρις πολλα λογια παραγγειλα το 95αρι το λουξους σε 4,5 διαμετρημα, το οποιον κατα τα λεγομενα του θα εχω στα χερια μου μεσουσης της εβδομαδος!! για να λεμε και την σκληρη αληθεια, αρχικα σκεφτομουν να κανω την αγορα μετα τα χριστουγεννα και αφου θα εχω ξεμπλεξει και με το ραβδισμα των ελιων αλλα.............δεν κρατηθηκα ρε παιδια!!!! Το κακο τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι δεν θα εχω χρονο να το ριξω πριν τις γιορτες και θα το λειωσω στο μπανιστηρι και το χαιδολογημα!!!! τελος παντων....... Νεοτερα οταν θα το εχω στα χερια μου..... Τωρα παω για δουλεια! Τις καλημερες μουΦιλικα ΧαρηςΚαλως να το δεχτεις το ΕΡΓΑΛΕΙΟ με κεφαλαια γραματα.Οσο για το μπανιστηρι και το χαιδολογημα βαλε και κανενα κουτι σφαιρακια στο μαξιλαρι σου και ολα τα αλλα αστα στον Μορφεα ...να σε διορθώσω Ηρακλή -μου επιτρέπεις εεεε - Ομορφέας λέγεται
Παράθεση από: despot στις 22 Νοεμβρίου, 2014, 17:17:50 μμ... και πολύ καλά έκανες, να το ευχαριστηθείς εις το έπακρο, να σε σίγουρος όλο και θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο και για αυτό (αυτές οι ελιές μας έχουν ''φάει'' ) ομοιοπαθης ελιοπληκτος και συ δεσποτα;;;;;
... αστα, άρχισε να κανει και κρύο
Παράθεση από: despot στις 23 Νοεμβρίου, 2014, 11:58:00 πμ... αστα, άρχισε να κανει και κρύο Αμα πιάσεις την τέμπλα και αρχίσεις το ράβδισμα, να δείς για πότε το ξεχνας το κρύο ....