Καλημερα. πρωτα απ'ολα θα ηθελα να μου συγχωρισετε τα ορθογραφικα λαθη μια και ημουν λιγο ''σκραπας'' στο σχολειο .ειμαι νεος "στο αντικειμενο" για να μην τρελαθουμε και εχω πολλες αποριες.δεν θελω να σας τρελανω στις ερωτησεις βεβαια θα τις κανω σιγα σιγα να μην μας φανει.1)τι ειναι τα grains.εχουν σχεση με το βαρος?2) τα σφαιρακια τα jsb 5,5 ειναι 1,03gr ποσα grains αν το εγραψα σωστα ειναι?πως μετραμε τα grains 3)Το αεροβολο μου ειναι Benjamin super streak .22 o κατασκευαστης λεει οτι βγαζει 1100 fps με σφαιρακια χωρις μολυβδο και 850 fps με σφαιρακια μολυβδου ποια σφαιρακια σε σχεσει με το βαρος θα πρεπει να δουλευω?δηλ ποια αντεχει το οπλο?Αυτα για αρχη ευχαριστω.
2) τα σφαιρακια τα jsb 5,5 ειναι 1,03gr ποσα grains αν το εγραψα σωστα ειναι?πως μετραμε τα grains 3)Το αεροβολο μου ειναι Benjamin super streak .22 o κατασκευαστης λεει οτι βγαζει 1100 fps με σφαιρακια χωρις μολυβδο και 850 fps με σφαιρακια μολυβδου ποια σφαιρακια σε σχεσει με το βαρος θα πρεπει να δουλευω?δηλ ποια αντεχει το οπλο?