Υπάρχουν....αλλά δεν ξέρω πιο όπλο θα τις ρίξει υπερηχητικές.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Επισεις εχω την εξωτηση,με τι βολιδες ενα αεροβολο βγαζει περισσοτερη δυναμη(ποδ/μπρες) με βαριες η ελαφρες ?Ευχαριστω.
Παράθεση από: ΜΠΕΦ στις 20 Αυγούστου, 2011, 15:48:31 μμΕυχαριστω για τις απαντησεις.Επισεις εχω την εξωτηση,με τι βολιδες ενα αεροβολο βγαζει περισσοτερη δυναμη(ποδ/μπρες) με βαριες η ελαφρες ?Ευχαριστω.Να απαντήσω με ερώτηση? Έχεις τέτοια όπλα και δεν ξέρεις την απάντηση στο ερώτημά σου?? Χρονογράφο δεν έχεις??
Φιλε ΜΠΕΦ το ερωτημα για το βαρος των βολιδων ειναι λιγακι παρεξηγημενο. Το πρωτο και το μονο σιγουρο ειναι οτι η βολιδα που σου δινει τα καλυτερα αποτελεσματα στον στοχο ειναι και η προτιμωμενη κατα την γνωμη μου.Σχετικα με το βαρος και τις ποδολιβρες τωρα ισχυει το εξης: δουλευουμε π.χ. μια βολιδα 20grain και μας αποδιδει 30 ποδολιβρες, βαζουμε μια βολιδα 30 grain και βλεπουμε οτι μας βγαζει 40 ποδολιβρα. Εκτος του οτι μας δινει ισχυ μας λεει και κατι αλλο, οτι η πρωτη βολιδα των 20 grain εχει περισοτερο αερα απ'ότι χρειαζεται και περισοτερο απ'οσο μπορει να εκμεταλευτει, αρα καταναλωση ασκοπη. Αυτο αν το δουμε αναποδα θα ειναι καπως ετσι: με τα 20 grain και σωστη ρυθμιση στην καταναλωση θα εχουμε 30 ποδολιβρες, με 30 grain ομως θα εχουμε αντιθετα απο πριν 22 ποδολιβρες. Αυτο σημαινει οτι η βολιδα των 20 grain εχει ακριβως τον αερα που πρεπει να εχει και τον οποιο μπορει να εκμεταλευτει απολυτα, κανοντας την καλυτερη οικονομια αερα.Το παραδειγμα ειναι σχετικο και μπορει να γινει με επικεντρο την βαρια βολιδα.
Φιλε ellton ο μονος επαγγελματιας που υπαρχει στην ελλαδα ειναι ο Γιωργος Γκουντης στην Ασηρο Θεσσαλονικης τηλ.....6977549856 και 2394061790.Να μην το σκευτεσαι καθολου αντικατεστησετο αμεσα με οποιο θελεις και σου αρεσει απο τα δυο.
Παράθεση από: iraklis2010 στις 02 Σεπτεμβρίου, 2011, 15:00:34 μμΦιλε ellton ο μονος επαγγελματιας που υπαρχει στην ελλαδα ειναι ο Γιωργος Γκουντης στην Ασηρο Θεσσαλονικης τηλ.....6977549856 και 2394061790.Να μην το σκευτεσαι καθολου αντικατεστησετο αμεσα με οποιο θελεις και σου αρεσει απο τα δυο.Φιλε irakli2010,δεν γνωριζω προσωπικα τον κ.Γκουτη και δεν αμφιβαλλω οτι ειναι "επισημα" ο μονος επαγγελματιας αποκλειστικα για αεροβολα τουλαχιστον..Ωστοσο,σιγουρα δεν ειναι ο μοναδικος που μπορει να βοηθησει τον φιλο elton,ο οποιος βρισκεται στο λεκανοπεδιο της Αττικης..