Πάντως τα HATSAN τα είχα απλώς ακουστά και τώρα που τα κοίταξα πιο προσεκτικά εντυπωσιάστηκα πάντα σε σχέση με την τιμή τους. Πολύ δελεαστικά αν και απο τη μια δεν θέλω να αγοράσω τουρκικά προιόντα και απο την άλλη μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα τα νούμερα που δίνουν ειδικά στα ελατηρίου. Να δούμε.
Παράθεση από: xdionisis στις 16 Οκτωβρίου, 2011, 15:06:55 μμΠάντως τα HATSAN τα είχα απλώς ακουστά και τώρα που τα κοίταξα πιο προσεκτικά εντυπωσιάστηκα πάντα σε σχέση με την τιμή τους. Πολύ δελεαστικά αν και απο τη μια δεν θέλω να αγοράσω τουρκικά προιόντα και απο την άλλη μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα τα νούμερα που δίνουν ειδικά στα ελατηρίου. Να δούμε.Τα χάτσαν δεν λένε ψέμματα αυτές είναι οι επιδόσεις τους και είναι καλά για τα λεφτά τους. Για τη χρήση που θέλεις να κάνεις είναι παραπάνω από αρκετό το μοντ.99 σε 5.5.
Παράθεση από: Χριστόφορος στις 17 Οκτωβρίου, 2011, 19:52:02 μμΠαράθεση από: xdionisis στις 16 Οκτωβρίου, 2011, 15:06:55 μμΠάντως τα HATSAN τα είχα απλώς ακουστά και τώρα που τα κοίταξα πιο προσεκτικά εντυπωσιάστηκα πάντα σε σχέση με την τιμή τους. Πολύ δελεαστικά αν και απο τη μια δεν θέλω να αγοράσω τουρκικά προιόντα και απο την άλλη μου φάνηκαν λίγο ψεύτικα τα νούμερα που δίνουν ειδικά στα ελατηρίου. Να δούμε.Τα χάτσαν δεν λένε ψέμματα αυτές είναι οι επιδόσεις τους και είναι καλά για τα λεφτά τους. Για τη χρήση που θέλεις να κάνεις είναι παραπάνω από αρκετό το μοντ.99 σε 5.5. To Mod 125 διαφημίζεται ως αεροβόλο ελατηρίου που βγάζει 385 m/s στα 4.5mm, δηλαδή 1263 fps!! Δεν είμαι και ειδικός αλλά μου φαίνεται αδύνατον, εκτός αν έβαλαν τίποτα ειδικά και πανάλαφρα pellets. Έχουν πολύ ενδιαφέρον πάντως για την τιμή τους, ειδικά τα pcp.
Γιατί αδύνατον? Το ελατήριο του είναι 44 εκατοστά μήκος!
Χαιρεται ειμαι καινουριος στο forum και πραγματικα εχω ενθουσιαστει απο την καλη δουλεια που γινεται. Εχω ενα walther cp99 πρεπει να ειναι 7ετιας περιπου δεν ξερω ακριβως καθως μου το εδωσε ενας γνωστος. Απο οτι βλεπω χρειαζεται μια καλη επισκευη ( πχ εχει χαλασει η ασφαλεια ). Ξερεται που μπορω να απευθυνθώ για να δουν τι προβληματα εχει και να μου το επισκευασουν?
Gas ram φορτίζει και αποφορτίζει Nitro piston είναι φιξ