Συγνωμη φιλε αλλα κατι εχεις κανει λαθος κατα την αποψη μου. Λιγη υπομονηθα ειχε λύσει το προβλημα.
απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου με το εν λογω κατστημα νομιζω οτι ο mentzas εχει δικιο
ισως. ισως και οχι.
θα σου κανω μια ερωτηση.
αν το ειχα αγορασει απο το aigunshop πχ. και του ελεγα το προβλημα του οπλου τι αντιμετωπιση θα ειχα?
νομιζω οτι σημερα που μιλαμε θα ειχα ενα καινουριο οπλο η εστω καινουρια φιαλη. και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια τυπικη συγνωμη για το λαθος.
βαλτα λιγο στην ζυγαρια και δες προς τα που γερνει η πλαστιγγα.
καποιοι ''επαγγελματιες'' μολις πιασουν ενα ικανοποιητικο αριθμο πελατων (μερικες φορες και πανω απο τις αρχικες προσδοκιες τους) αρχιζουν τα ''τσαλιμακια''.
ελπιζω τουλαχιστον ο τυπος αυτος να ταρακουνηθηκε λιγο τωρα και να μην ξανακανει καμια τετοια λαμογια σε κανενα αλλο μελος, (για μενα λαμογια ειναι και ας κανει τον κινεζο τωρα) γιατι 2ο συμβαν θα σημανει την αποτομη πτωση των πωλησεων του.
και αυτα που λεει οτι σκεφτοτανε να μου κανει πρωταση για αλαγη της φιαλης, επρεπε να την κανει απο την αρχη αυτην την κινηση και να ζητησει απο μονος του περισσοτερες φωτογραφιες και πληροφοριες για το προιον του. αλλα η γνωμη μου ειναι οτι ηξερε πολυ καλα τι με πουλησε.
και αυτο το λεω γιατι στην αρχη η απαντηση του ηταν οτι δεν ξερει τι λεω εγω, ξερει μονο οτι εχει καινουρια οπλα.
αλλα μετα ειπε οτι δεν μπορει να ελεγχει καθε ενα οπλο αν ολα τα εξαρτηματα ''δειχνουν'' σωστα.
ειναι απαντηση σωστου επαγγελματια αυτην? οχι πες ειναι??