Mπορεί και ή λύση με αγορές από την Κύπρο ,βουλγαρία , αγγλία και γερμανία να μην υπάρχει σε λίγο καιρό γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει και το άν θα υπάρχει ευρωπαική ένωση αύριο ή αν θα είμαστε εμείς αύριο σ αυτήν. Ίσως οι σημερινές ευκαιρίες αγοράς από το ''εξωτερικό '' να φαίνονται σαν χαμένες ευκαιρίες αύριο.
Τώρα θα πεί κανείς , αν επέλθει πτώχευση ,βγούμε από την ευρώπη και δεν έχουμε τα απαραίτητα για την επιβίωσή μας θα μας απασχολούν ακόμα οι αγορές όπλων ?
Κουβέντα να .....
Τα πράγματα είναι απλά (έστω κι άν θέλουν να μας τα παρουσιάζουν κάποιοι σαν πολύπλοκα ή να τα βλέπουμε εμείς έτσι από δική μας λάθος εκτίμηση).
- Άν μείνουμε στο "ευρω-μαντρί" κι αυτό παραμείνει ως έχει θα υπάρχουν τα καταστήματα αλλά δεν θα φτάνουν τα υποτιμημένα άχρηστα λεφτά μας για να αγοράσουμε κάτι που θέλουμε (θα δίνουμε 3 μηνιάτικα για 2 τσιμούχες και 1 γράσσο).
- Άν καταρρεύσει το "ευρώ-μαντρί" και οι ξεπουλημένοι αχυράνθρωποι που προσπαθούν ματαίως να μας πείσουν ότι κυβερνούν ακόμα με την εξουσιοδότησή μας συνεχίσουν την ίδια "γραμμή" με το νέο "ευρω-έκτρωμα" που θα προκύψει (την διάδοχη κατάσταση που υπάρχει στα σχέδια των "μεγάλων") πάλι "την βάψαμε" - θα αναπολούμε τα παλιά βλέποντας φωτογραφίες και κείμενα.
- Άν ξεφύγουμε από το "ευρω-μαντρί" και ταυτόχρονα ξεφορτωθούμε δια παντός τον συρφετό των απατεώνων
όλων ανεξαρτήτως των αποχρώσεων μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλύτερο - τότε πλέον θα μπορούμε να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε και να πουλάμε τα δικά μας
Ελληνικά αεροβόλα, βλήματα, παρελκόμενα και αξεσουάρ και δεν θα χρειαζόμαστε τόσο τα καταστήματα της αλλοδαπής.